Γεύσεις Τήνου στο κέντρο της Αθήνας

public-cafe
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Σας έλειψε το καλοκαίρι, οι Κυκλάδες και τα πεντανόστιμα πιάτα διακοπών; Το Public Café δεν θα σας αφήσει να τα ξεχάσετε έτσι εύκολα, αφού σερβίρει… Τήνο στο πιάτο.

Όσο κι αν οι Κυκλάδες μας έρχονται στο μυαλό κυρίως όταν ο καιρός «ανοίγει», το Public Café δεν θέλει να μας αφήσει να τις ξεχάσουμε, γι’ αυτό και μας φέρνει γεύσεις από το αγαπημένο σύμπλεγμα νησιών, ξεκινώντας από την Τήνο.

Για όλο τον Νοέμβριο, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε γερή γεύση από τον κόσμο της τηνιακής γαστρονομίας με συνταγές από το ονομαστό εστιατόριο «Μαραθιά», που πήρε, μάλιστα, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2018 και από ντόπιους παραγωγούς.

Οι νοστιμιές της τηνιακής παράδοσης, που με σύγχρονες τεχνικές παραγωγής και μαγειρικής διατηρούν αναλλοίωτες της γαστρονομικές αξίες του νησιού, θα είναι εκεί κι εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε λαχανοντολμάδες γιαλαντζί με ρύζι και ρεβίθια φαλαταδιανά, κριθαρότο με άγρια μανιτάρια της Τήνου και ντόπια παλαιωμένη γραβιέρα και για επιδόρπιο κέικ μήλου με γλάσο καραμέλας γάλακτος.

Κι όσοι θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους πέρα από τη γαστρονομία, θα μπορούν να προμηθευτούν από τα Public βιβλία για το νησί, πριν μπει ο Δεκέμβρης και τη θέση των τηνιακών νοστιμιών πάρουν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά των Κυκλάδων.

Info
Public Café
Καραγιώργη Σερβίας 1, Αθήνα
2103239101