Το Sense Restaurant μας κάνει το κυριακάτικο τραπέζι

sense
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κάτι νέο συμβαίνει κάθε Κυριακή στο Sense Restaurant στο rooftop του ξενοδοχείου AthensWas.

Η Κυριακή έχει άλλη γεύση αν την απολαμβάνουμε τρώγοντας με καλή παρέα και ακόμη καλύτερη θέα, γι’ αυτό και το Sense Restaurant αποφασίζει να την κάνει ακόμη καλύτερη με brunch δια χειρός του Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, στον ομορφότερο δρόμο της Αθήνας, με την Ακρόπολη κυριολεκτικά στο... πιάτο!

Προτού, όμως, βιαστείτε να το θεωρήσετε άλλο ένα brunch στην πόλη, να σας πούμε ότι δεν είναι σαν όλα τα άλλα. Με βασικό άξονα ελληνικές συνταγές και με τη χρήση τοπικών προϊόντων από πολλές περιοχές της χώρας μας, είναι περισσότερο μία αναδρομή στις ρίζες μας, σε μία από τις αγαπημένες μας συνήθειες που δεν είναι άλλη από το να μαζευόμαστε τις Κυριακές, μαζί με τους αγαπημένους μας και να απολαμβάνουμε γεύσεις που μας ανασύρουν μνήμες, από την παιδική μας ηλικία, μέχρι από συγκεκριμένες γεύσεις του σήμερα και του χτες.

Παράλληλα, όμως, αποτελεί και ένα μέσο για τους ξένους επισκέπτες να πάρουν μία «γεύση» από Ελλάδα αποκτώντας μία συνολική εμπειρία από την επίσκεψή τους στη χώρα μας.

Στο μενού του θα βρείτε πολλές επιλογές, όπως ελληνικές τηγανίτες ελαιολάδου, με ξερή μυζήθρα Αρκαδίας, σούπα ημέρας με κρουτόν από χωριάτικο ψωμί, τραβηχτή πίτα Μάνης, πηλιορείτικο χοτ ντογκ, αλμυρά λουκομαδάκια ελληνικών τυριών, καγιανά, κεφτεδάκια, σαλάτα κινόα, μπακαλιαροκροκέτες και πολλά άλλα, από 6 έως 16 ευρώ.

Πέρα από το κύριο μενού, για όσους έχουν όρεξη για ένα «Κολατσιό» με ποικιλία γεύσεων, ένας υπέροχος ξύλινος δίσκος με πολλές εναλλακτικές θα καλύψει τις απαιτήσεις του ουρανίσκου τους (48 ευρώ για δύο άτομα).

Αυτό λοιπόν που κάποιοι το λένε brunch, στο Sense Restaurant το λένε «κυριακάτικο τραπέζι με τους αγαπημένους μας» και αξίζει να το δοκιμάσετε.

Info
Sense Restaurant
Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, στο rooftop του ξενοδοχείο AthensWas
210 9200240
Ανοιχτό καθημερινά από 12.00 - 01.00
Brunch: Κάθε Κυριακή 12.00 – 17.00