Τι μας περιμένει στο μενού του Mask;

mask

Το ιδιαίτερο λαυράκι σωτέ

ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Καλαμιώτου άλλαξε πρόσωπο με το Mask, από το πρωί για brunch και πρωινό, μέχρι το βράδυ για κοκτέιλ. Αν δεν έχετε επισκεφτεί ακόμη το all-day στέκι με την ιδιόμορφη διακόσμηση, δείτε τι σας επιφυλάσσει το ξεχωριστό μενού του.

Το all-day στέκι στο χώρο του παλιού Otto, είναι υπέροχα δομημένο σε ένα σουρεάλ σκηνικό, και σίγουρα μόνο όσοι έχετε βρεθεί στα μέρη του, καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Ταύροι και λιοντάρια επιδεικνύουν τη δύναμή τους ανάμεσα σε σύμβολα από τραπουλόχαρτα και καρδιές, Αμαζόνες και κυρίες των Τιμών διεκδικούν το δικό τους κάδρο φορώντας το πιο αινιγματικό τους χαμόγελο και από το πιο ψηλό σημείο της οροφής, το κορίτσι των λουλουδιών αγναντεύει όλο αυτό το ετερόκλητο πλήθος, καβαλικεύεοντας  με χάρη στη ράχη ενός ψαριού...

Η Pizza breakfast που τα έχει όλα

Σε αυτό τον ιδιόμορφο και πολύ διαφορετικό χώρο, μπορείτε να απολαύσετε brunch από το πρωί, αλλά και τα επόμενα γεύματα της ημέρας. Στον κατάλογό του, θα βρείτε πολλές και εξίσου ιδιαίτερες επιλογές ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας που εμπλουτίζονται γευστικά με γκουρμέ συνδυασμούς ντόπιων υλικών, όπως Λαυράκι σωτέ με χόρτα εποχής, κίμτσι, σωταρισμένο κουκουνάρι και σταφίδα, Κοτόπουλο σχάρας με σαλάτα κινόα, ψητά λαχανικά και σος μουστάρδας-μελιού, αλλά και Μπέργκερ με μοσχαρίσιο κιμά, μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι, αυγό, μαγιονέζα, τυρί τσένταρ, με τηγανητές πατάτες, όπως και Pizza breakfast με κοτόπουλο, τοματίνια, μους φέτας και 2 αυγά μάτια, ό,τι πρέπει για brunch.

Τσίζκεϊκ (και) με ποπ κορν

Κι αν έχετε λιγούρα για γλυκό, σας περιμένει –μεταξύ άλλων, ένας pancake σιδηρόδρομος με 3 pancakes με πραλίνα σοκολάτας και μπανάνα και 3 cheesecake pancakes με κρέμα τυριού και σπιτική μαρμελάδα φράουλα. Εντυπωσιακό είναι και το χειροποίητο προφιτερόλ με σοκολάτα, κρέμα από μπισκότο oreo και παγωτό βανίλια, όπως και το cheesecake αλμυρής καραμέλας σε τραγανή βάση μπισκότου κανέλας και καραμελωμένο ποπ κορν.

Σημείο αναφοράς είναι και τα εντυπωσιακά κοκτέιλ του σερβιρισμένα με μια νότα περιπέτειας και μια διάθεση φυγής από τα καθημερινά και τα τετριμμένα, που πρέπει να δοκιμάσετε.

Info
Mask
Καλαμιώτου 18 & Κολοκοτρώνη 55
210 33 14 676