Το Funky Gourmet κλείνει τα δέκα και ετοιμάζει ένα τεράστιο δώρο

funky-gourmet
ΤΡΙΤΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κλείνοντας την πρώτη δεκαετία ζωής στην Αθήνα, το Funky Gourmet το γιορτάζει και κάνει στον εαυτό του και σε εμάς ένα πολύ μεγάλο δώρο: ένα νέο εστιατόριο!

Έπειτα από δέκα χρόνια ζωής και λειτουργίας, με εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, δυο αστέρια Michelin και δυο Χρυσούς Σκούφους, το Funky Gourmet ανακοινώνει ένα νέο εστιατόριο για φαγητό στην πόλη.

Με συνεργάτη πλέον την Ionian Enterprises S.A., το Funky Gourmet λανσάρει το ολοκαίνουργιο Funky Gourmet στην πιο hot τοποθεσία στην καρδιά της πόλης, στο ξενοδοχείο Hilton.

To εστιατόριο θα συνεχίσει να λειτουργεί στην τωρινή του τοποθεσία στον Κεραμεικό μέχρι το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019, ενώ το 2019 θα παραμείνει κλειστό για όλο το χρόνο, ώστε να πάρει το χρόνο που χρειάζεται για να δημιουργήσει το νέο εστιατόριο και το μενού του, με στόχο να ανεβάσει την avant garde ελληνική κουζίνα σε άλλο επίπεδο. 

Η Γεωργιάννα Χαλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος, ιδιοκτήτες και σεφ του εστατορίου

Για το διάστημα του έτους, θα συνεχίσει να παράσχει υπηρεσίες Private Chef και να φιλοξενεί ιδιωτικά Private Chef events στον Κεραμεικό, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο pop-up στέκι στο Ikarus στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, τον Νοέμβριο του 2019.

Το νέο Funky Gourmet θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας στις αρχές του 2020. Μέχρι τότε… αναμένουμε τις νέες Funky Gourmet περιπέτειες.

Info
Funky Gourmet
Παραμυθιάς 13 και Σαλαμίνος, Κεραμεικός
210 5242727