Το κυριακάτικο brunch επιστρέφει στο The Parliament του NJV Athens Plaza

nJv-parliament-brunch
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κυριακάτικες νοστιμιές, live μουσική και τραγούδι και καλή διάθεση σας περιμένουν κάθε Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο πριν φύγει ο Νοέμβριος, από την Κυριακή 25/11 και κάθε Κυριακή, το εστιατόριο The Parliament του NJV Athens Plaza θα προσφέρει brunch από τις 12:30 έως τις 17:00 με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τους Πάνο Δέρβο (πλήκτρα & τραγούδι) και Έλενα Περβαινά (τραγούδι), μετατρέποντας την Κυριακή σε μια ξεχωριστή, νόστιμη και μελωδική εμπειρία.

Στον πλούσιο μπουφέ του θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων παράλληλα με τις πιο γευστικές αλμυρές προτάσεις brunch, όπως ομελέτα και αυγά scrambled, πατάτες ψητές, λουκάνικα χωριάτικα, τραγανό μπέικον, γαλλικό τοστ, για να συνοδεύσετε τον καφέ, τον χυμό σας, αλλά και ένα ποτήρι αφρώδους οίνου.

Δεν λείπουν, φυσικά, και οι επιλογές των κυρίως πιάτων, που περιλαμβάνουν πένες με φρέσκια τομάτα και βασιλικό, μπουκιές κοτόπουλου, mini burgers, τυρόπιτα με χωριάτικο φύλλο, ρύζι ατμού και πατάτες με δεντρολίβανο. Στις επιλογές επιδορπίου θα βρείτε μια λαχταριστή ποικιλία από σιροπιαστά γλυκά, ποτηράκια με mousse και τρουφάκια σοκολάτας. Κι όλα αυτά, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία με λαμπρή και μακρά πορεία 40 ετών.

Info
The Parliament, Ξενοδοχείο Athens Plaza
Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2, Σύνταγμα
210 3352400
τιμή κατ’ άτομο: €35 (παιδιά μέχρι 12 ετών, -50%)