Τα πάντα για τον ελληνικό αμπελώνα σε 3 μέρες...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
Αν θέλετε να μάθετε τα πάντα γύρω από τον ελληνικό αμπελώνα, το Genius in Gastronomy προσφέρει ένα ειδικό σεμινάριο στις 12, 13 και 14 Μαρτίου.
Από τις 12 μέχρι και τις 14 Μαρτίου, ο εξειδικευμένος χώρος γύρω από το κρασί Genius in Gastronomy προτείνει ένα σεμινάριο ειδικά για τον ελληνικό αμπελώνα.
Στο πλαίσιό του θα παρουσιαστούν οι ενότητες «Οινοπαραγωγικές περιοχές, Ονομασία Προέλευσης, Τοπικοί Οίνοι», «Γνωστές και άγνωστες ελληνικές ποικιλίες» και «Γνωριμία με τους σημαντικότερους παραγωγούς ανά περιοχή».
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα δοκιμαστούν κλασικά ελληνικά κρασιά, αλλά και νέα ανερχόμενα «Αστέρια».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12, 13 και 14 Μαρτίου, σε 2 τμήματα 1.30-4.30 μ.μ. και 7-10 μ.μ.
Πληροφορίες: Genius in Gastronomy, Καστελλίου 17, Γαλάτσι, 2121006520, www.geniusingastronomy.gr , κόστος συμμετοχής 111€ (37€ x 3 μέρες διεξαγωγής).







