Χριστουγεννιάτικο μενού και σαλάτες σε ένα γιορτινό σεμινάριο

mathimata-mageirkis
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Όλη η γεύση και η φαντασία των Χριστουγέννων έρχονται σε δυο μαθήματα, για όσους θέλουν φέτος τα Χριστούγεννα να εντυπωσιάσουν με τις γευστικές τους επιλογές.

Θέλετε να κάνετε τη διαφορά στο γιορτινό μενού φέτος; Τα Μαθήματα Μαγειρικής σας δίνουν αυτή την ευκαιρία με δυο ξεχωριστά σεμινάρια που θα σας μάθουν πολλά. Επιλέξτε ανάμεσα από ένα παραμυθένιο μενού στο «The Nutcracker Menu» ή εκπαιδευτείτε στο «Χριστουγεννιάτικες Σαλάτες» και δείτε πόσο μοναδικό μπορεί να γίνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας.

Πιο αναλυτικά, το The Nutcracker Menu θα πραγματοποιηθεί στις 27/11 10:30-14:00 (κόστος: 39,90€, κρατήσεις), όπου θα μαγειρέψετε για ορεκτικό υπέροχη τερίνα κατσικίσιου τυριού με φρέσκα αρωματικά, vinaigrette τομάτας-ελιάς και σαλάτα mista, κυρίως μοσχαράκι σε φύλλο με σάλτσα μανιταριών, λαχανικά ετουβέ και πλούσια gravy sauce και επιδόρπιο παρφέ σοκολάτας γαρνιρισμένο με φρούτα του δάσους.

Οι Χριστουγεννιάτικες Σαλάτες σας περιμένουν στις 29/11 9.30-12.30 (κόστος: 26,90€, κρατήσεις) με τέσσερις διαφορετικές επιλογές που τις διαφοροποιεί η δημιουργικότητα του σεφ, τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης μέχρι την σύνθεση τους. Η πρώτη σαλάτα περιλαμβάνει τραγανά σαλατικά με καβουρντισμένους ξηρούς καρπούς, ρόδια, σουσάμι και μανούρι στην σχάρα με βινεγκρέτ μελιού. Η συνέχεια έρχεται με ανάμεικτη σαλάτα με μήλο, αχλάδι, σταφίδες, blue cheese και πετιμέζι, καθώς και με την κλασική Waldorf με μήλο, σέλερυ και καρύδια και τέλος το μάθημα θα ολοκληρωθεί με σαλάτα με προσούτο, φιλέτα πορτοκαλιού, καπνιστό τυρί και βινεγκρέτ βαλσάμικου.

Info
Μαθήματα Μαγειρικής
Λεωφ. Βουλιαγμένης 299, Άγιος Δημήτριος
www.mathimatamageirikis.gr