Εσείς δοκιμάσατε τα νέα κοκτέιλ του Blends;

blends
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το all day café bar restaurant, Blends, στη Γλυφάδα υποδέχεται τη χειμερινή περίοδο επιφυλάσσοντας ολοκαίνουργιες προτάσεις με τα πιο εμπνευσμένα κοκτέιλ.

Το Blends ανανεώνει τη signature cocktail list του και στις νέες εισόδους επικρατούν τα homemade infusions, τα έντονα αρώματα και τα εκλεκτά αποστάγματα που έχουν επιλεχθεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις γαστρονομίας και τεχνικές στον χώρο του bartending. Κοκτέιλ με μεσογειακές, φρουτώδεις και πικάντικες γεύσεις δημιουργούν μια μοναδική νέα πρόκληση για όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι ξεχωριστό, ενώ δεν λείπουν και οι πιο σύνθετες επιλογές για όλα τα γούστα.

Οι λάτρεις του ουίσκι μπορούν να απολαύσουν τα Silky Pear Soda & Amber Sea με τα μεθυστικά αρώματα να κυριαρχούν, ενώ όσοι αγαπούν το ρούμι, το Tropical Storm και το Milano Fashioned είναι η ιδανική επιλογή. Για εκείνους που θέλουν να γνωρίσουν πρωτότυπες εκδοχές του λικέρ τα Giuseppe’s Garden & Mediterranean Halloween θα τους κεντρίσουν σίγουρα το ενδιαφέρον ενώ για τους πιο τολμηρούς το La Primavera επιφυλάσσει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

Η νέα signature cocktail list του Blends παραμένει πιστή στη φιλοσοφία “see, feel, taste, smell & listen”, εξελίσσοντας το παιχνίδι της ανάμειξης και ανάδειξης των αισθήσεων ακόμα περισσότερo. Από όλο αυτό το «παιχνίδι» γεύσεων δεν λείπουν και οι επιλογές από το πλούσιο μενού του Blends το οποίο ανανεώνεται συνεχώς, όπως και τα μοναδικά μουσικά concept-events που διοργανώνει τις διάφορες ημέρες της εβδομάδας.

Info
Blends
Φοίβης 19 Γλυφάδα
21 11821711