PatPong Thai Restaurant: ταϊλανδέζικο που αχνίζει στην καρδιά του Κολωνακίου

patpong-thai-restaurant
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το νέο δημιούργημα των Γιάννη Μωράκη και Γιώργου Μελισσάρη φέρνει τις αυθεντικές συνταγές του ταϊλανδέζικου street food στην καρδιά της Αθήνας, για όσους αναζητούν κάτι εξωτικό κάθε εποχή.

Νέα, ανατολίτικη πρόταση cool διάθεσης κατέφτασε στο Κολωνάκι, λίγο πιο spicy από τα συνηθισμένα και γευστικά αυθεντική: το PatPong Thai Restaurant.

Πρόκειται για το νέο ταϊλανδέζικο της περιοχής που άνοιξε μόλις τις εξωτικές του πόρτες στο κέντρο στο στενό της Λεβέντη, στον διακοσμημένο από την gjp construction, από τον Γιώργο Παντελούκα, χώρο που στέγαζε μέχρι πρόσφατα το Nikkei.

Αποτελεί την urban εκδοχή του ταϊλανδέζικου street food, όπου σερβίρονται τοπικές συνταγές από ολόκληρο το αρχαίο αυτό Βασίλειο και μοιάζει έτοιμο να μας μυήσει στη φιλοσοφία και τη γαστρονομία της Ταϊλάνδης.

Στην κουζίνα, ο σεφ Σήφης Μανουσέλης χρησιμοποιεί, σε μέγιστο βαθμό, τοπικά ταϊλανδέζικα υλικά για να δώσει τις αποχρώσεις, τις εντάσεις και την προσωπικότητα των πιάτων του μικρού μενού, ενώ ο Σπύρος Κερκύρας λειτουργεί επικουρικά στην λίστα των κοκτέιλ, εμπνεόμενος από τις πρώτες ύλες και τα πιάτα της κουζίνας.

Μένει, λοιπόν, να δοκιμάσουμε τη νέα ταϊλανδέζικη πρόταση της πόλης.

Info
PatPong Thai Restaurant
Λεβέντη 3, Κολωνάκι
210 7228283
ώρες λειτουργίας: 19.00 - 00.00 (Δευτέρα - Πέμπτη), 19.00 - 01.00 (Παρασκευή & Σάββατο)