Το ILIOS έκανε το λαμπερό του opening

ilios-opening PANOULIS DIM
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η πιο κοσμοπολίτικη στοά της Αθήνας γέμισε… ηλιοτρόπια πριν λίγες ημέρες, στο opening του εστιατορίου ILIOS, με την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου στο μενού.

Τα εγκαίνια του εστιατορίου ILIOS δεν θα μπορούσαν να γίνουν με καλύτερο τρόπο, αφού με πλήθος καλεσμένων στην πιο κοσμοπολίτικη στοά της πόλης, κατάφερε να αναβιώσει την ιστορία των εστιατορίων του κέντρου της πόλης και να διαμορφώσει την ελληνική κουζίνα όπως θα τη θέλαμε σπίτι μας.

Με εμπνευστές τον όμιλο Πανά, το Δειπνοσοφιστήριον Catering και τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, το ILIOS επανασυστήνει την αστική κουζίνα του ’50 και του ’60 στο αθηναϊκό κοινό, εκτελεσμένη με σύγχρονη ματιά από τον ταλαντούχο σεφ, ο οποίος ξέρει να αναδεικνύει τοπικές συνταγές και προϊόντα.

Γεύσεις από άλλες δεκαετίες, σε συνδυασμό με πρώτες ύλες επιλεγμένες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς χάρισαν ένα γαστρονομικό ταξίδι στους καλεσμένους από τον χώρο των media, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και από τον χώρο του θεάτρου, καθώς είναι τοποθετημένο στην πιο θεατρική γειτονιά της πόλης.

Το ILIOS βρίσκεται από τις αρχές του Οκτώβρη στη στοά Σπύρου Μήλιου, στο City Link, και αλλάζει την τάση στην casual εστίαση, ενώ αποτελεί ήδη για πολλούς έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και το βράδυ.

Info
ILIOS
Βουκουρεστίου 1, Aθήνα, Στοά Σπύρου Μήλιου
210 3211315