Τα Masterclass της ΕΞΠΟΤΡΟΦ και πώς να δηλώσετε συμμετοχή

turi-krasi
ΤΡΙΤΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Τα ΕΞΠΟΤΡΟΦ Masterclass είναι μια νέα ενότητα που εγκαινιάζει η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με στόχο να προβληθούν τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα σε επαγγελματίες και φίλους της γαστρονομίας. Αν ενδιαφέρεστε, ξεκινήστε να δηλώνετε συμμετοχή.

Από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019, θα διεξαχθούν 10 Masterclasses σε τέσσερις διαφορετικές ενότητες, οι οποίες χωρίζονται σε: 1.Τυρί και Κρασί, 2.Αλλαντικά και Μπύρα, 3.Αλίπαστα, συνοδευτικά και ελιές, 4. Αποστάγματα/ Μέλι και Βότανα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις 4 κατηγορίες, να ενημερωθείτε για τα βασικά στοιχεία της κατηγορίας και να γευτείτε μεμονωμένα και με την προτεινόμενη σύνδεση – matching, τον ιδανικό τρόπο tasting, όλα τα εδέσματα. Η συμμετοχή στα Masterclass είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, γι’ αυτό προλάβετε και δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Οι προτεινόμενες εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί με στόχο να προβληθούν μέσα από μία πιο αρμονική προσέγγιση τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα σε επαγγελματίες και καταναλωτές. Οι παραγωγοί–εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε συνθήκες που θα τα αναδεικνύουν και θα τα συστήνουν με πρωτότυπο τρόπο στο κοινό, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την χαρά να δοκιμάσουν μοναδικές συνταγές από καταξιωμένους σεφ που αναδεικνύουν την μοναδικότητα των ελληνικών προϊόντων.