Στο JuJu Bar & Restaurant σας περιμένουν cocktails & bites με άρωμα Χριστουγέννων

JuJu-bar-kai-restaurant-restaurant
ΤΡΙΤΗ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

To JuJu Bar & Restaurant του ξενοδοχείου Divani Caravel κλείνει ένα μήνα λειτουργίας και φορά τα γιορτινά του ενόψει εορτών.

Έχοντας εισβάλλει για τα καλά στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης ως ένας από τους πιο ατμοσφαιρικούς και trendy χώρους της Αθήνας, το JuJu Bar & Restaurant μπαίνει στο κλίμα των γιορτών και κάνει τη δική του πρόταση.

Aπό 1η Δεκεμβρίου έχει φορέσει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων, με τα Signature Festive Cocktails & Bites. Εμπνευσμένα κοκτέιλ, με έντονα αρώματα και εκλεκτά αποστάγματα, συνοδευόμενα από γευστικά bar bites, αποτελούν την τέλεια αφορμή για γιορτινές, pre-Christmas συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες που θα σας βάλουν γρήγορα και γευστικά στο εορταστικό κλίμα.

Ευωδιαστά, νόστιμα, πολύχρωμα και άκρως γιορτινά, τα κοκτέιλ θα γίνουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των εορτών. Αν είστε λάτρης του Ρούμι, επιλέξτε το Xmas Blazer, ενώ το Holiday Spirit, θα σας βάλει για τα καλά στο κλίμα των ημερών, με Gin, λικέρ κεράσι, γλυκές νότες γιασεμιού και βιολέτας. Το εντυπωσιακό Red Velvet, αποτελεί το must του καταλόγου, με τα αρώματα από ρούμι, ρόδι, κανέλας και νότες από Σαμπάνια, να κλέβουν τις εντυπώσεις. Για τα κρύα γιορτινά βράδια, επιλέξτε το Hot Spiced Wine Cocktail, με ξηρό κόκκινο κρασί, μπαχαρικά και πικρές αρωματικές νότες.

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως Early Dinner Cocktails ή να τα συνοδεύσετε με τις χριστουγεννιάτικες γευστικές μπουκιές που δημιούργησε ο σεφ, όπως τα Espanadas με κιμά, τσένταρ και πικάντικη σάλτσα τσίλι, τις κροκέτες με σάλτσα hoisin πορτοκαλιού και το τάρταρ χτενιού με ταραμά φινόκιο και σέλερι.

Το JuJu Bar & Restaurant υπόσχεται να σας χαρίσει κορυφαίες εμπειρίες φαγητού και ψυχαγωγίας, σε ένα δικό του μαγικό κόσμο, όπου το πραγματικό συναντά το ονειρώδες, κάνοντας τις γιορτές ακόμη πιο ιδιαίτερες.

Δείτε τη σελίδα του JuJu στο Instagram εδώ και μπείτε στο κλίμα!

Info
Juju Bar & Restaurant, Divani Caravel
Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
210 7207000