Cash Restaurant Bar: το εμβληματικό νεοκλασικό του Κεφαλαρίου ξαναζωντανεύει

cash
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Tο νέο Cash Restaurant Bar έρχεται να μας χαρίσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης, ανοίγοντας τις πόρτες την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Φέτος τον χειμώνα ο αγαπημένος χώρος του νεοκλασικού, στο νούμερο 54 της οδού Δηλιγιάννη στο Κεφαλάρι, θα ανοίξει τις πόρτες του ξανά με το όνομα που τον έχει χαρακτηρίσει και έχει σημαδέψει τη νυχτερινή διασκέδαση των βορείων προαστείων.

Ανοίγοντας τη μαύρη πόρτα του κήπου και μπαίνοντας μέσα στο χώρο, το Cash Restaurant Bar ανασύρει αυθόρμητες αναμνήσεις, ενώ ταυτόχρονα μας ξεσηκώνει και μας ανανεώνει, δημιουργώντας νέες εμπειρίες διασκέδασης και γεύσης, σε ένα ολοκληρωμένο concept διασκέδασης.

Συνδυάζοντας τα πιο επιτυχημένα στοιχεία των παλιότερων ετών με ένα μοναδικό τρόπο, το νέο concept του Cash μας μαθαίνει πως η διασκέδαση δεν είναι ποτέ μία ευθεία γραμμή. Η διασκέδαση εδώ έχει πολλές διακυμάνσεις, ταιριάζει σε διαφορετικά γούστα και τονίζει όλες τις πτυχές μιας αξέχαστης βραδιάς, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Η μουσική παίρνει ξανά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, συνοδεύοντας το ποτό ή το φαγητό με τον ανάλογο τόνο και διάθεση, ενώ παράλληλα με αυτή, το φαγητό αποτελεί κύριο συστατικό της νέας εμπειρίας - Cash Revisited. O πολυβραβευμένος chef Χρόνης Δαμαλάς μας υποδέχεται ως Executive Chef και υπόσχεται για ακόμη μία φορά να μας μαγέψει και να μας ταξιδέψει μέσα από εξωτικές γεύσεις, ερμηνευμένες με ένα οικείο τρόπο. Η πρόταση του Χρόνη Δαμαλά είναι αντίστοιχη της παράδοσης και της μεγαλοπρέπειας του χώρου, φέρνοντας μαζί δύο μεγάλες γαστρονομικές κουλτούρες, την ασιατική με τη μεσογειακή και δημιουργώντας μια ασιατική fusion κουζίνα με επιρροές και εύστοχες πινελιές της μεσογειακής παράδοσης στη μαγειρική.

Το νέο concept του Cash κρατάει ό,τι έχουμε λατρέψει τόσα χρόνια και προσθέτει νέα συστατικά στην εμπειρία μας, αυτό άλλωστε σημαίνει και η ιδέα Cash Revisited. Έτσι οι κλασικές γεύσεις όπως black cod ή επιλογές σε sushi και sashimi δεν θα λείψουν από τον κατάλογό του, ενώ νέα πιάτα θα έρθουν σε ένα ενδιαφέρον πάντρεμα με ασιατικές και μεσογειακές αναφορές. Dumplings με σπανάκι και μυρωδικά, καρπάτσιο μοσχάρι με αγκινάρα και τρούφα, πάπια yakisoba με μανιτάρια, αλλά και πιάτα με διαφορετικές κοπές κρέατος, ξεχωρίζουν ανάμεσα στη νέα σύνθεση της γαστρονομικής εμπειρίας Cash.

Όλες οι παραπάνω εικόνες και εμπειρίες, μαζί με φιλικά πρόσωπα, έντονα συναισθήματα και μοναδική ατμόσφαιρα, θα ξετυλίγονται στους δύο ορόφους του νεοκλασικού. Στον 1ο όροφο θα κατευθυνθείτε για το εστιατόριο με τον πάντα όμορφο κόσμο της Αθήνας για φαγητό ή για ποτό στο bar, όπου θα δοκιμάσετε τα νέα κοκτέιλ. Ανεβαίνοντας τα ξύλινα σκαλιά προς τον 2ο όροφο, στο bar του Cash η ένταση της μουσικής ανεβαίνει, ενώ κάποιος μπορεί να απολαύσει το ποτό του σε συνδυασμό με κάποιες επιλογές πιάτων του μενού. Για τους λάτρεις του ροζέ κρασιού, ένας ξεχωριστός χώρος έχει δημιουργηθεί στον 1ο όροφο με ετικέτες και προελεύσεις που όλοι θα θέλουν να δοκιμάσουν.

Μπαίνοντας στη νέα, ανανεωμένη εποχή του, το Cash Restaurant Bar που κάνει opening αυτή την Παρασκευή 7/12 υπόσχεται να μας μεταφέρει σε μία σύγχρονη εκδοχή της παλιάς και αγαπημένης διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα και σίγουρα θα αποτελέσει μια ακόμη επιλογή για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Info
Cash Restaurant Bar – Revisited
Δηλιγιάννη 54, Κεφαλάρι
212 1004772
opening 7/12