H Genius in Gastronomy ετοιμάζει ένα Magnum private dinner

krasi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Κλείστε τη θέση σας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα μενού γευσιγνωσίας σε ένα πολύ ιδιαίτερο πριβέ δείπνο από την Genius in Gastronomy.

Το βράδυ της Δευτέρας 17/12, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Genius in Gastronomy ετοιμάζει ένα ξεχωριστό private dinner γευσιγνωσίας στο εστιατόριο Mono στην Πλάκα πέντε πιάτων, τα οποία θα συνδυαστούν με magnum κρασιά.

Συγκεκριμένα, το δείπνο θα ξεκινήσει με amuse bouche με στρείδι, κρεμμύδι, πίκλα και αφρό λεμονιού κονφί και θα συνεχιστεί με pre-starter nigiri με snow crab, κόντρα μοσχάρι γάλακτος, σαγκουίνι και πιπέρι Ιάβας και με ορεκτικό καπνιστή πέστροφα, ποπ κορν χοιρινού, λαχανάκια Βρυξελλών και αχλάδι.

Ο όμορφος χώρος του mono resaurant

Έπειτα σας περιμένουν ζυμαρικά tortelloni alla bolognese, σάλτσα ψητής ντομάτας και πεκορίνο, ενώ για κυρίως σας περιμένει beef shoulder tender με δαμάσκηνα, πουρέ μανιταριών, κακάο και καπνιστό κουνουπίδι. Το γεύμα θα κλείσει με επιδόρπιο γκανάζ πικρής σοκολάτας, κρέμα κάστανο και κεράσια και όπως είναι φυσικό, το κάθε πιάτο ξεχωριστά θα συνδυάζεται με ένα Magnum κρασί είτε ελληνικού, είτε ξένου αμπελώνα.

Το κόστος του δείπνου είναι 75 ευρώ το άτομο και για να το απολαύσετε, θα πρέπει να κάνετε κράτηση από πριν.

Info
Mono Restaurant
Παλαιολόγου Μπενιζέλου 4C
Πλάκα
212 1006520
στις 17/12 στις 20.00