Τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι τροπικά με το Street Food and Tunes

pho
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Με γεύσεις και μουσικές από το Βιετνάμ ως της Ταϊλάνδη, το επόμενο gathering των Street Food and Tunes θα γίνει στον… τροπικό των Χριστουγέννων.

Έχοντας ήδη αφήσει ιστορία στο νεοκλασικό της Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά το Street Food and Tunes της debop.gr ετοιμάζεται να γράψει μία ολοκαίνουρια σελίδα στο κεφάλαιο των πάρτι της ζωής μας, αυτή την Κυριακή 16 του Δεκέμβρη. Από τις 12:00 το μεσημέρι κι ως αργά το βράδυ θα στηθεί μια γιορτή, ίσως μεγαλύτερη από ποτέ, η οποία θα κρατά παλιά συστατικά επιτυχίας και θα προσθέσει νέα, γεμάτα δημιουργική διάθεση και αστερόσκονη λόγω Χριστουγέννων.
 
Στην μπροστινή αυλή θα σας προϋπαντήσουν, ο Χουνγκ και η Γιεν, δύο μάγειρες από το Βιετνάμ που ήρθαν ειδικά για να στήσουν έναν παραδοσιακό street food πάγκο έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν, με αυθεντική σούπα pho και άλλα εδέσματα. Στα επόμενα βήματά σας, θα συναντήσετε την ανοιχτή κουζίνα της Ταϊλανδέζας κυρίας Μαρίας που αν και άλλαξε το όνομά της στην Ελλάδα δεν ξεχνά ποτέ την παιχνιδιάρικη μαγειρική της χώρας της, ένα παζάρι συλλεκτικών δίσκων από τους Step Brothers -οι οποίοι δεν θα χάσουν προφανώς την ευκαιρία να ανέβουν και στα decks-, τον general Conzou να ανακατεύει μουσικές και να ξυπνάει μνήμες από το bar guru bar και τους Athens Gypsy All Stars live με αυθεντική gypsy swing σαξόφωνα, ακορντεόν, τουμπερλέκια και κόντρα μπάσο σε covers αγαπημένων τραγουδιών.
 

Τι ιδιαίτερο buba με τον εξωτικό αέρα

Ακόμη, θα υπάρχει και bazaar από τη φιλοζωική furever friends και όπως πάντα, δημιουργικό παιχνίδι για παιδιά, γιατί... και οι γονείς έχουν ψυχή! Όλα αυτά, όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο, με ειδικές street τιμές στα πιάτα και ένα απογειωτικό Pineapple Mai Tai στα 7€ από barmen-ψυχαναλυτές τους buba που ξέρουν να μας απογειώνουν!

Στο thai street μενού θα βρείτε:
1. Lemongrass BBQ pork (2 λαχταριστά χοιρινά καλαμάκια μαριναρισμένα σε σάλτσα από λεμονόχορτο) €3
2. WonTon (5) με κοτόπουλο, μανιτάρια και sauce ανανά wonton €3
3. Som Tam Carrot (παραδοσιακή ταϊλανδέζικη σαλάτα με καρότο, ντοματίνια και φασολάκια με βινεγκρέτ από fish sauce και lime) €4
4. Vegie Phad Thai (noodles ρυζιού με σάλτσα tamarind, καβουρδισμένο φυστίκι και λαχανικά) €5
5. Παραδοσιακό ταϊλανδέζικο κόκκινο κάρι με πάπια, γάλα καρύδας και ανανά €6
6. Ρύζι γιασεμί €0.5

Στο vietnamese street food μενού σας περιμένει:
1. Vietnamese Spring Rolls(2 ανοιξιάτικα ρολά σε φύλο ρυζιού με χοιρινό, γαρίδες μανιτάρια και λαχανικά) €3
2. Pho Soup (παραδοσιακός βιετναμέζικος ζωμός με noodles ρυζιού, φασόλια, κρεμμύδι, κόλιανδρο, τσίλι και μοσχάρι) €5

Info
Street Food and Tunes :: Tropical Christmas
buba bistrot exotique, Παπαδιαμάντη 4, Κηφισιά
Κυριακή 16/12,12:00 – 24:00