Νέο μενού για το Olive Garden του Titania

olive-garden
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Πιάτα με μεσογειακή ταυτότητα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα από το νέο μενού του Olive Garden κάνουν εντύπωση στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Titania.

Η πανοραμική θέα στην Αθήνα ήταν πάντοτε το ατού του κι όταν συνδυάζεται με ιδιαίτερες και ανανεωμένες γεύσεις, γίνεται ακόμη πιο μαγική. Αυτό συμβαίνει στο Olive Garden, το εστιατόριο που συναντάμε στην κορυφή του ξενοδοχείου Titania στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο σερβίρει νέα πιάτα, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά, επιλογές από εξαιρετικά ελληνικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα.

Πίσω από αυτό βρίσκεται ο executive σεφ Χρήστος Τζιλήρας, με πιάτα δημιουργικής ελληνικής κουζίνας με μεσογειακή ταυτότητα και κοσμοπολίτικο άρωμα, όπως τα φλωμάρια Λήμνου με άγρια μανιτάρια, τσαλαφούτι και Μαυροδάφνη, το φαγκρί σχάρας με βιολογικό φακόρυζο, άγριο σκόρδο και λιαστή τομάτα, τα αρνίσια παϊδάκια με πουρέ ψητής σελινόριζας, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα από πετιμέζι, θυμάρι και βαλσάμικο και πολλά άλλα.

Από όλα αυτά δεν λείπει η εξαιρετική λίστα κρασιών για γευστικούς και ταιριαστούς συνδυασμούς με τα πιάτα, όπως και τα signature κοκτέιλ για όσους λατρεύουν να τα συνδυάζουν με το φαγητό τους.

Ανεβείτε στον 11ο όροφο, θαυμάστε από ψηλά τη γιορτινή πόλη και απολαύστε το νέο μενού που ξεχειλίζει δημιουργικότητα.

Info
Olive Garden, Ξενοδοχείο Titania
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα
210 3326000