Τριγύρο απ' όλα: ανακαλύψαμε το πιο χριστουγεννιάτικο σουβλατζίδικο της Αθήνας

triguro
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Μπορεί το σουβλάκι να μην είναι ο πρωταγωνιστής των γιορτών, αλλά αυτό το σουβλακοπωλείο καταφέρνει να το κάνει.

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να βρεθείς σε σουβλατζίδικο και να σου κλέψει κάτι άλλο την προσοχή εκτός από το αγαπημένο αυτό τυλιχτό. Στο Γαλάτσι, όμως, ένα παραδοσιακό σουβλακοπωλείο καταφέρνει να φέρει τα πάνω κάτω και από τη μία να σου «γαργαλάει» τη μύτη με τη μυρωδιά ψητού, από την άλλη να σε κάνει να χαζεύεις τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του που σίγουρα είναι από τους πιο προσεγμένους που έχετε δει ποτέ, τουλάχιστον σε ψητοπωλείο.

Κι όμως, εδώ πωλούνται σουβλάκια

Με λαμπάκια, στολίδια και δώρα παντού, σε ένα υπέροχο, παραμυθένιο περιβάλλον που κάνει όλους τους περαστικούς να κάνουν μια στάση, το Τριγύρο στο Γαλάτσι φημίζεται τόσο για την προσεγμένη του διακόσμηση, όσο και για τα χειροποίητα σουβλάκια του, που βγάζουν μια σπιτική αίσθηση.

Χειροποίητος γύρος χοιρινός και κοτόπουλο, χειροποίητα καλαμάκια και μπιφτέκια, φρέσκια πρώτη ύλη, σπιτικό τζατζίκι, όλα συνθέτουν το ιδανικό σουβλάκι που δεν το τρως μηχανικά επειδή σου αρέσουν τα σουβλάκια, αλλά το απολαμβάνεις για την σπιτική του διάσταση.

Τυλιχτά, κλασικά και μη, με χειροποίητο κρέας και σπιτικά υλικά

Και για τους πιο μερακλήδες, πέρα από τα κλασικά τυλιχτά, θα βρείτε και πιο προχωρημένες επιλογές όπως πίτα κεμπάπ τυλιχτό με Philadelphia, πίτα γύρο χοιρινό σπέσιαλ με έξτρα μπέικον και τυρί γκούντα, όπως και πίτα γύρο κοτόπουλο σπέσιαλ. Για τους χορτοφάγους υπάρχει και μπιφτέκι, όπως και πίτες λαχανικών.

Ακόμη, δεν λείπουν τα ορεκτικά, οι σαλάτες και οι γενναίες μερίδες για τους πιο πεινασμένους με μπριζολάκια, γύρο ανάμεικτο, αρωματικό μπιφτέκι μαμάς που το έχουμε δοκιμάσει και είναι εκπληκτικό, λουκάνικο χωριάτικο και πολλά άλλα.

Τριγυροσκεπαστές και Καλά Χριστούγεννα

Με τη γέμιση του τυλιχτού μπορείτε να επιλέξετε και σάντουιτς XXL, ενώ αν είστε πολύ πεινασμένοι και ορεξάτοι, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τις τριγυροσκεπαστές, δηλαδή δύο πίτες που ανάμεσά τους κρύβουν… τον παράδεισο και βγαίνουν σε μεγάλη (7,5 ευρώ) και γίγα εκδοχή (9 ευρώ), για δυνατούς παίκτες. Μαρούλι, ντομάτα, μπέικον, πατάτες, πιπεριά, μαζί φυσικά με κρέας της επιλογής σας, όλα παίζουν στις τριγυροσκεπαστές κι αν το πάτε παραπέρα, υπάρχει και η επιλογή του πίτα κλαμπ κοτόπουλο ή χοιρινό, με τρεις πίτες που ανάμεσά τους «κλείνουν» μπέικον, μαρούλι, τυρί ντομάτα, πατάτες, με σος για το κοτόπουλο και τυροσαλάτα για το χοιρινό.

Πλέον ξέρετε πού να πάτε την επόμενη φορά που θα θελήσετε να κεράσετε την παρέα σας ή τον εαυτό σας ένα σουβλάκι μέσα σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Info
Τριγύρο απ’ όλα
Βεΐκου 83, Γαλάτσι
210 2221212, 210 2221808

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ