Το μενού των εορτών στο Makedonia Palace μας καλεί Θεσσαλονίκη

makedonia-palace
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Αν οι γιορτές σας βρουν στην όμορφη Θεσσαλονίκη, το Makedonia Palace σας υπόσχεται να ζήσετε στο έπακρο τη μαγεία και τη νοστιμιά των Χριστουγέννων.

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά αποκτούν μια ιδιαίτερα μαγική ατμόσφαιρα στο Makedonia Palace, το οποίο οργανώνει μια σειρά από λαμπερά events αυτές τις ημέρες στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Απολαύστε μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου, διασκεδάστε με αξέχαστες γιορτινές βραδιές, χαρείτε τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας κι όλα αυτά υπό τους ήχους των Tubo & Anastasia Lina την παραμονή Χριστουγέννων και της Αποστολίας Ζώη την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Υποδεχτείτε τις γιορτές με 4 διαφορετικές προτάσεις:

24/12 Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων με εορταστικό set μενού  πέντε πιάτων. Συντροφιά σας την μοναδική αυτή βραδιά, οι Tubo & Anastasia, με συνοδεία πιάνου, σε ελληνικά και ξένα ακούσματα.

25/12 Ανήμερα Χριστουγέννων πλούσιος εορταστικός μπουφές θα σας περιμένει στο εστιατόριο Salonica.

31/12 Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς με επίσημο εορταστικό μενού έξι πιάτων. Μαζί σας η ανεπανάληπτη Αποστολία Ζώη, σε ένα μουσικό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.

01/1 Ανήμερα Πρωτοχρονιάς πλούσιος εορταστικός μπουφές θα σας περιμένει στο εστιατόριο Salonica.

Take Away επιλογές για το σπίτι περιλαμβάνουν την πατροπαράδοτη ψητή γαλοπούλα με συνοδευτικές γαρνιτούρες και σάλτσες, ενώ για το επιδόρπιο σας προτείνουμε χριστουγεννιάτικους κορμούς, όλα από τα χέρια του Σωτήρη Ευαγγέλου, στο σπίτι σας!

Αφεθείτε στις εξαιρετικές υπηρεσίες του Makedonia Palace και αποχαιρετήστε τον παλιό χρόνο στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης.

Info
Makedonia Palace
Μ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη                                                                                                               
2310 897197