Το 4ο Athens Food Market φοράει χριστουγεννιάτικα

xmas-food-market
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η premium, ψαγμένη κουζίνα βγαίνει στο δρόμο, σε X-mas edition για 11 χριστουγεννιάτικες ημέρες.

Σεφ και καταξιωμένοι δημιουργοί που εκφράζουν την σύγχρονη, υψηλής αισθητικής signature γεύση στην πόλη, παίρνουν αγκαλιά τα τηγάνια, τις κατσαρόλες, τα υλικά και τα μυστικά τους και κατεβαίνουν για 11 ολόκληρες μέρες στο κέντρο της. Εκεί, στην Πλατεία Κοτζιά, θα ανάβουν κάθε μέρα από νωρίς τις φωτιές τους, συμμετέχοντας στο φετινό, 4ο Athens Food Market.

Αν, λοιπόν, νομίζατε ότι gourmet και street food είναι δυο έννοιες που δεν συναντιούνται πουθενά, ετοιμαστείτε να αλλάξετε άποψη στο Athens Food Market X-mass Edition. Μόνο εκεί θα δοκιμάσετε συγκλονιστικές συνταγές, όπως, ας πούμε, σέβιτσε τόνου, hotdog με γεύση παστιτσάδα, κορεάτικο τραγανό τηγανιτό κοτόπουλο, ramenbowls, dumplings, baobans, tacos, σιγοκαπνιστά κρέατα, βελουτέ σούπες και ό,τι άλλο μπορείτε –ή δεν μπορείτε- να φανταστείτε, σε απίστευτα προσιτές τιμές.

Φυσικά, η συναρπαστική εμπειρία, με φόντο τις εκπληκτικές καντίνες-εστιατόρια και τα pop up στέκια του Athens Food Market X-mass Edition, που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων, με διακεκριμένο χορηγό την Εθνική Τράπεζα, δεν περιορίζεται στο εξαιρετικό φαγητό. Εκεί θα βρίσκεται ο Κωτσόβολος, με το μοναδικό Lounge area powered by Grundig, για χαλάρωση στο κέντρο της τεχνολογίας και του design με πολλές εκπλήξεις. Επίσης, το Aperol θα καλεί τον κόσμο να απολαύσει, μαζί με το φαγητό του, το περίφημο cocktail Aperol spritz, ενώ αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί από τις συχνότητες HIT 88.9 , ENLEFKO 87.7 και RED 96.3, θα σηκώσουν ψηλά το beat της γιορτής.

Συμμετέχουν:

  • Warehouse, Μοντέρνα Μεσογειακή Κουζίνα, Chef: Βασίλης Γεωγλερής
  • CTC, Urban Gastronomy- Μοντέρνα κουζίνα, Chef: Αλέξανδρος Τσιοτίνης
  • Magna Grecia, Steak Bistro / Rotisserie, Chef: Ηλίας Σκουλάς
  • Mama Roux, Πολυεθνική κουζίνα, Chef: Βασίλης Σπόρος
  • Po’ Boys, Νοτιοαμερικανική κουζίνα / Μπάρμπεκιου, Chef: Βασίλης Σπόρος
  • Ψαράδες, Δημιουργική Θαλασσινή κουζίνα, Chef: Βασίλης Τσατσάκης
  • Yoko Café Bistro, Μεσογειακή κουζίνα, Chef: Πολυξένη Λιάκου
  • 42 Bites για φαγητό 42 Sips για cocktail, αναψυκτικά και νερό
  • Chef: Σταμάτης Μαρμαρινός 
  • Cava di patsi, κάβα με εξειδίκευση στις μπύρες από μικροζυθοποίες της Ελλάδας και του εξωτερικού
  • Candy Bar by Bar Solution, ειδική γωνιά για τους μικρούς επισκέπτες του FoodMarket

Info
4ο Athens Food Market X-mass Edition
Πλατεία Κοτζιά
ελεύθερη είσοδος, από 20 έως 31/12, καθημερινά 12.00-21.00. Στις 24 & 31/12 θα κλείσει στις 6μμ, ενώ στις 25 Δεκεμβρίου θα παραμείνει κλειστό