Ζάχαρη και Αλάτι: γι’ αυτή την κρέπα αξίζει να φτάσετε στη Γλυφάδα

zaxari-kai-alati
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Με 18 ιδιαίτερες αλμυρές προτάσεις και 19 απολαυστικές γλυκές προτάσεις σε πλήρη αρμονία γεύσεων, όσο απαιτητικό ουρανίσκο κι αν έχετε, θα βρείτε τη δική σας κρέπα εύκολα στο «Ζάχαρη και Αλάτι».

Στην Άνω Γλυφάδα, εδώ και λίγους μήνες φτιάχνονται και σερβίρονται οι πιο απίθανοι συνδυασμοί κρέπας, για όσους αγαπούν αυτό το ιδιαίτερο σνακ-πιάτο.

Ας το πιάσουμε, όμως, από την αρχή, και πιο συγκεκριμένα από τα Χανιά της Κρήτης και τον Νεκτάριο Μαναράκη, που εδώ και μια οχταετία σχεδόν έχει κάνει το «Ζάχαρη και Αλάτι» στα Χανιά, must προορισμό. Η βόλτα για κρέπα από εκεί κρίνεται απαραίτητη τόσο για τους τουρίστες, Έλληνες και ξένους, όσο και για τους ντόπιους.

Αυτό που έκανε το «Ζάχαρη και Αλάτι» τόσο αγαπητό, με τη φήμη του να ταξιδεύει πέραν της Κρήτης, είναι το ιδιαίτερο τραγανό φύλλο του και οι ποιοτικές πρώτες ύλες που αναδεικνύουν τη γεύση της κρέπας.

Ο Νεκτάριος βλέποντας την απήχηση που λάμβαναν οι κρέπες του, αποφάσισε φέτος το καλοκαίρι να φέρει το «Ζάχαρη και Αλάτι» στην Γλυφάδα, σε μια περιοχή της Αθήνας, που είναι ζωηρή 24ώρες το 24ώρο και πρωταγωνιστεί στις γεύσεις. Στο κατάστημα της Γλυφάδας, ο Παναγιώτης σας περιμένει και είναι πάντα έτοιμος να σας προτείνει μια κρέπα για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρα αλλά και της νύχτας.

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει ήδη την δική μας αγαπημένη αλμυρή κρέπα, αυτήν με την κρητική γραβιέρα και το απάκι Χανίων να πρωταγωνιστούν. Ζητήστε την και θα καταλάβετε στην πρώτη μπουκιά γιατί την έχουμε ήδη στις top επιλογές μας.

Και για όσους θέλουν κάτι να συνοδεύσουν την κρέπα τους, το «Ζάχαρη και Αλάτι» τους το προσφέρει. Κατά την 24ωρη λειτουργία του, ξεκινά από το πρωί με εξαιρετικής ποικιλίας καφέ ΤAF coffee, ενώ υπάρχουν μπύρες και αναψυκτικά από διάφορες περιοχές της χώρας για να διαλέξετε.

Info
Ζάχαρη και Αλάτι
Δημητρίου Γούναρη 23, Άνω Γλυφάδα, 210 9690077
Instagram Page