Άλλο ένα φεστιβάλ σοκολάτας έρχεται τον Φεβρουάριο

sokolata
ΤΡΙΤΗ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Για όσους δεν έχουν βρεθεί σε κάποιο φεστιβάλ σοκολάτας τους προηγούμενους μήνες, ας σημειώσουν στην ατζέντα τους του 2ο Φεστιβάλ Σοκολάτας που πλησιάζει.

Δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που να μην αγαπά τη σοκολάτα, γι’ αυτό το 2ο Φεστιβάλ Σοκολάτας που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Περιστερίου τις τρεις πρώτες ημέρες του Φλεβάρη, πρόκειται να δεχτεί χιλιάδες κόσμου.

Στον πιο μεγάλο δήμο της Αττικής και στο εκθεσιακό του κέντρο σε έναν χώρο 2.000 τ.μ., το γλυκό αυτό φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και άφθονη σοκολάτα σε όλες τις μορφές και τα προϊόντα που την κάνουν τόσο αγαπητή σε όλες τις ηλικίες.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει έκθεση με σιντριβάνια που θα ρέει λαχταριστή σοκολάτα και κακάο, πολλούς εκθέτες που θα παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες, live επίδειξη για τεχνικές στρωσίματος σοκολάτας από καταξιωμένους pastry chef, μεγάλους διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, workshops με παρασκευές με σοκολάτα, σεμινάρια και παρουσιάσεις από καταξιωμένους επαγγελματίες για την ιστορία και την χρησιμότητα της σοκολάτας, διαδραστικά παιχνίδια με αποκορύφωμα τον σοκολατοπόλεμο και συναυλίες με διάφορα είδη μουσικής.

Chocoholics εκεί έξω, δώστε ραντεβού!

Info
2ο Φεστιβάλ Σοκολάτας
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
1,2,3/2, 10 με 20.00
είσοδος από 3 ευρώ/ημέρα μέσω viva.gr