3 (τουλάχιστον) στάσεις για κρέπα στην Αθήνα

krepes
ΤΡΙΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Κάποιοι τις προτιμούν γλυκές, άλλοι αλμυρές, όπως και να ‘χει η κρέμα είναι η γαλλική κουζίνα που μπορούμε να απολαύσουμε στο χέρι και της έχουμε αδυναμία γιατί μας δίνει πολλές επιλογές. Αποφασίστε τι γέμιση θέλετε και ελάτε μαζί μας σε αγαπημένες κρεπερί της Αθήνας.

Munchies, Μελίσσια
Στο Munchies δεν θα βρείτε αποκλειστικά κρέπα, αλλά και πίτσες, μπέργκερ και τα συναφή. Παρ’ όλ’ αυτά φημίζεται (και) για τις κρέπες του, στις οποίες θα βρείτε μπόλικες αλμυρές και γλυκές επιλογές. Δοκιμάστε με Philadelphia, ρόκα, βραστό αυγό, καλαμπόκι, γαλοπούλα και ντομάτα ή την πιο spicy με reggato, λουκάνικο χωριάτικο, καυτερή πιπεριά, σαλάμι αέρος, onion rings & sweet chili, μεταξύ άλλων ή απλώς φτιάξτε τη δική σας από την αρχή. Στις γλυκές, οι επιλογές σας είναι μπόλικες και δύσκολες: bueno, ferrero rocher, λευκή σοκολάτα, μαύρη σοκολάτα, φιστικοβούτυρο και πολλά άλλα. Info: Ανδρέα Παπανδρέου 13-15, Μελίσσια, 210 8031082.

Crepexarchia, Εξάρχεια
Οι συγκινήσεις στην περιοχή των Εξαρχείων σίγουρα επιβάλλουν και μια στάση για κρέπα, με την Crepexarchia να προσφέρει σταθερή ποιότητα εδώ και χρόνια. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι πολλά και διαλεχτά τόσο στις αλμυρές, όσο και στις γλυκές επιλογές, ενώ μπορείτε να επιλέξετε είτε από τις δικές του προτάσεις, είτε να συνθέσετε τη δική σας και να την απολαύσετε είτε στον συμπαθητικό του χώρο, είτε στο χέρι, σε οικονομικές τιμές. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και την κρέπα παγωτού, με 1 μπάλα παγωτό της επιλογής σας. Info: Πλατεία Εξαρχείων - Στουρνάρη & Οικονόμου & Θεμιστοκλέους 63, 210 3840773.

Crepaland
Με καταστήματα στη Γλυφάδα, το Περιστέρι, το ΚΠΙΣΝ, το Παγκράτι, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, όπως και στην Κύπρο, η CrepaIand είναι μια αλυσίδα-εγγύηση στην κρέπα, όπου κι αν βρίσκεστε. Σε κάθε κρέπα χρησιμοποιεί ολόφρεσκα προϊόντα ανώτερης ποιότητας και γεύσης, με κάθε κατάστημα να έχει τη δική του κουζίνα και τους κρεπαδόρους να παρασκευάζουν τις κρέπες μόνο κατόπιν παραγγελίας με φαντασία και όρεξη, κρατώντας αποστάσεις από τη μαζική παραγωγή. Info: www.crepaland.gr.