Τα Weekends at Winder Garden συνεχίζονται και τον Ιανουάριο

winter-garden
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Το επιτυχημένο brunch της Μεγάλης Βρεταννίας συνεχίζεται μέχρι τις 27 Ιανουαρίου.

Για μια κομψή εμπειρία brunch που θα αλλάξει τα δεδομένα του, κατευθυνθείτε προς το κέντρο και το Winter Garden του μεγαλόπρεπου ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, σε έναν υπέροχο χώρο που θυμίζει όαση στο κέντρο της Αθήνας.

Το Winter Garden αποτελεί μια όμορφη προέκταση του ιστορικού λόμπι του ξενοδοχείου, όπου μπορείτε να απολαύσετε το brunch θαυμάζοντας τα καταπληκτικά βιτρό που κοσμούν την οροφή, τις περίτεχνες κολώνες, το εξαιρετικό μαρμάρινο δάπεδο και τα φυτά, όλα σε μια μεγαλόπρεπη αρμονία.

Εκεί, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα του, επιμελούνται ένα μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και -υπό τους ήχους απαλής μουσικής- δημιουργούν την πιο ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες: την εμπειρία “Weekends at Winter Garden”.

Στο μενού του θα βρείτε άπειρες εκπλεπτυσμένες επιλογές, από αβοκάντο με καβούρι, μέχρι αυγά με χαβιάρι ή αστακό. Kι όλα αυτά σας περιμένουν κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, μέχρι το τέλος του μήνα.

Info
Winter Garden Ξενοδοχειο Μεγάλη Βρεταννία
Βασιλέως Γεωργίου 1Α Σύνταγμα
2103330000