Choureal γλυκά και στην Αθήνα

choureal
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Οι λάτρεις των σου και του προφιτερόλ που έχουν ήδη ζήσει… choureal-ιστικές καταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, ας κάνουν μια βόλτα από την Ερμού.

Δεν ξέρουμε αν συμβαίνει και σ’ εσάς, αλλά τα σου και τα προφιτερόλ αποτελούν μόνιμη αδυναμία, χωρίς γυρισμό. Αυτή την αδυναμία, πλέον, μπορούμε να γευτούμε με Choureal υπογραφή, αφού το ξακουστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πόρτες του και στο κέντρο της Αθήνας.

Στην Ερμού 18 και Διομείας γωνία, σας περιμένει ολόφρεσκο, μοναδικό προφιτερόλ της αρεσκείας σας, φρεσκοψημμένα σου με βελούδινη κρέμα πατισερί, εκλέρ ημέρας με διάφορους γευστικούς συνδυασμούς, πέραν των κλασικών όπως φιστίκι, μόκα και λεμόνι και για όσους δεν έχουν... δακρύσει ακόμη, παρί μπρεστ με γέμιση βελούδινη κρέμα πατισερί ή σοκολάτα.

Μπορείτε να καθίσετε στα λιγοστά τραπέζια του και να το απολαύσετε, μαζί με τις φρεσκοψημμένες μυρωδιές και την ευωδιά του αρωματικού καφέ ή να επιλέξετε τόπινγκ της αρεσκείας σας, να πάρετε το γλυκό σας στο χέρι και να συνεχίσετε γλυκά-γλυκά τη βόλτα σας.

Στο Choureal το γλυκό σας είναι πάντα φρέσκο και εξατομικευμένο, με τα σου να βγαίνουν ολόφρεσκα και να γεμίζουν είτε με βελούδινη κρέμα πατισερί με βανίλια Μαδαγασκάρης, είτε με φρέσκο χειροποίητο παγωτό. Η υψηλής ποιότητας σοκολάτα δεν γίνεται να λείπει από το «παιχνίδι» με σοκολάτα γάλακτος, μπίτερ, λευκή, πραλίνα, καραμέλα να σας περιμένουν να τις διαλέξετε, σε μια choureal κατάσταση πειρασμού.

Αν είστε σε δίαιτα… καλύτερα να μην περάσετε από εκεί.

Info
Choureal
Ερμού 18 και Διομείας, Σύνταγμα
210 3317883