Το μενού της Air France «αστράφτει»

air-france-menu
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Επτά βραβευμένοι σεφ με αστέρια Michelin υπογράφουν τα μενού της Air France το 2019.

Πώς θα σας φαινόταν ένα γεύμα στον αέρα αντίστοιχο με αυτό που θα δοκιμάζατε στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου; Η Air France προσφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς γαστρονομικές απολαύσεις στους επιβάτες των μακρινών πτήσεων, υψηλού γαστρονομικού επιπέδου.

Συγκεκριμένα, για το 2019 η εταιρεία εμπιστεύεται τα μενού της La Première και της Business Class σε επτά σεφ με αστέρια Michelin κατά την αναχώρηση των πτήσεων από το Παρίσι. Σε συνεργασία με την Servair, βοηθούν στον σχεδιασμό των μενού, επιλέγουν τα προϊόντα και δημιουργούν τις συνταγές των μενού της Air France που θα προσφερθούν στους επιβάτες. 

Καμπίνα La Première 

  • Από Ιανουάριο έως Μάρτιο - Michel Roth
  • Από Απρίλιο έως Ιούνιο - Joël Robuchon (Η Air France τιμά την μνήμη του Joël Robuchon, ενός οραματιστή και βιρτουόζου σεφ και θα συνεχίσει να προσφέρει τα πιάτα του)
  • Από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο - Régis Marcon
  • Από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο - Emmanuel Renaut

Patrick Delapierre
Καμπίνα Business class

  • Από Ιανουάριο έως Μάρτιο - Anne-Sophie Pic
  • Από Απρίλιο έως Ιούνιο - Arnaud Lallement
  • Από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο - Guy Martin
  • Από Οκτώβριο έως Δεκέμβριο - Michel Roth

Εκτός από τα πιάτα που δημιουργούνται από τους σεφ, η Air France προσφέρει σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων με αναχώρηση από Παρίσι μια επιλογή A la Carte* πιάτων στις καμπίνες La Première και Business class – «Κουζίνα Thai», «Παραδοσιακό Κινέζικο», «Γεύσεις της Ινδίας», «Γεύσεις Ιαπωνίας», «Κορεάτικες Νοστιμιές» και «Καλάθι θαλασσινών».

Με τα A la Carte μενού, οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν κάποια από τις νέες gourmet προτάσεις και στην Premium Economy και Economy, ως εναλλακτική πρόταση στο βασικό μενού που προσφέρεται κατά τη διάρκεια της πτήσης.

*Προσφέρονται επίσης στην Business class στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων προς/από Αλγέρι, Αμμάν, Αθήνα, Βουκουρέστι, Καζαμπλάνκα, Υερεβάν, Κίεβο, Μαρακές, Μόσχα, Οράν, Ραμπάτ, Στοχκόλμη, Σόφια, Αγ. Πετρούπολη, Τελ Αβίβ, Τύνιδα, Βαρσοβία