Μανιτάρι μαγικό πρωταγωνιστεί στο Chefi

chefi Christos Chatzigiannis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ένα μενού γεμάτο μανιτάρια ετοιμάζει το Chefi για το τέλος του Ιανουαρίου.

Το Chefi ξεκινά το 2019 με εμπλουτισμένο μενού και πρωτότυπες “pop up” γευστικές βραδιές εμπνευσμένες από το δημιουργικό DNA του, χωρίς να χάνει ευκαιρία για event και ειδικά μενού. Αυτή την Τετάρτη 30/1 θα αποχαιρετήσει τον Ιανουάριο με ένα μενού όπου μανιτάρια όλων των ειδών θα παρελάσουν από τα πιάτα μας, για τους λάτρεις του είδους, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εκπληκτικές συνταγές με βάση το συγκεκριμένο υλικό σε ένα εκτενές degustation menu.

Συγκεκριμένα, το μενού της ημέρας αποτελείται από έξι πιάτα με κόστος 35 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει Καρπάτσιο μανιταριών, Λάχανο σαβόι με γέμιση μανιτάρια chorizo και hollandaise τρούφας, Στρογγανώφ μανιταριών με φάβα, καραμελωμένα κρεμμύδια και μπαλσάμικο, Ριζότο porcini με δενδρολίβανο και μαυροδάφνη, Μοσχαράκι ταρτούφο με πουρέ σελινόριζας και νιόκι και για επιδόρπιο σοκολάτα CHEFI style, με ganache λευκής σοκολάτας με άρωμα τρούφας, crumble φουντούκι και παγωτό.

Όσοι αγαπούν τον ιδιαίτερο αυτό μύκητα, μπορούν να κάνουν κράτηση όσο είναι νωρίς.

Info
Chefi The Restaurant
Περικλέους 31, Χαλάνδρι
210 6815774
στις 30/1