Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και το Varoulko Seaside είναι έτοιμο

varoulko-seaside
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα μπορούσε να μην έχει το δικό της ξεχωριστό μενού στο Varoulko Seaside, το οποίο για την ημέρα θα συνδυάσει την υπέροχη θέα στη θάλασσα με ρομαντικές γεύσεις.

Με ένα μενού αφιερωμένο σε ένα βράδυ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για δύο ετοιμάζεται να γιορτάσει το Varoulko Seaside την ημέρα των ερωτευμένων, δίνοντάς μας άλλο ένα κίνητρο να κατέβουμε στο Μικρολίμανο. Η ατμοσφαιρική σάλα του Βαρούλκου και η μοναδική θέα στη θάλασσα πρόκειται να συνθέσουν το ιδανικό σκηνικό για ένα ξεχωριστό δείπνο κι αν σχεδιάζετε από τώρα αυτή την ημέρα, το Varoulko είναι σίγουρα ανάμεσα τις καλύτερες επιλογές σας.

Το μενού που προτείνει ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Παρίκος και η ομάδα τους, δεν θα μπορούσε να μην αποθεώνει την ελληνική θαλασσινή κουζίνα, με πολλές και ιδιαίτερες γεύσεις.

Η αρχή γίνεται με μια αέρινη κρέμα καγιανά για να ακολουθήσει μια βελουτέ τοπιναμπούρ με γαρίδα σε φύλλο κανταΐφι και το ανάλαφρο καβούρι με τραγανό κρουτόν κρέμα αβοκάντο και μαγιονέζα τσίλι. Η συνέχεια περιλαμβάνει ριζότο καραβίδας με μάραθο και τόνο παγιάρ με χρωματιστά ντοματίνια και flakes παρμεζάνας.

Για να κλείσει η βραδιά ειδυλλιακά, ο pastry chef Θοδωρής Μωυσίδης προτείνει ένα επιδόρπιο–πειρασμό, Crémeux σοκολάτα καραμέλα σε βάση bisquit αμυγδάλου με compote κόκκινων φρούτων και sorbet μανταρίνι αρμπαρόριζα.

Info
Varoulko Seaside
Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Πειραιάς
210 5228400, καθημερινά: 13:00 - 01:00