Το JuJu Bar&Restaurant ετοιμάζει μουσικά και γευστικά ταξίδια

divanicaravelJuJu-bar-restaurant George Fakaros™ Unique Imaging
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο Φεβρουάριος ξεκινά δυναμικά στο JuJu Bar&Restaurant με γευστικά bites και μουσικές από τον Pepper 96,6.

Ξεκινούν τα “The Divine Sessions” στο ολοκαίνουργιο JuJu Bar&Restaurant, όπου από αυτή την Πέμπτη 7/2 και κάθε μήνα, το νέο bar restaurant του ξενοδοχείου Divani Caravel θα μας στέλνει σε μουσικά κι γευστικά ταξίδια, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Pepper 96,6.

Έχοντας κυριολεκτικά μαγέψει το κοινό του, από τον Νοέμβριο που έκανε πρεμιέρα στην αθηναϊκή σκηνή, το JuJu Bar & Restaurant, μας προσκαλεί να απολαύσουμε τα γευστικά bites στο bar, τα signature cocktails και τις ιδιαίτερες μουσικές της Λιάνας Μαστάθη, παραγωγού και DJ του Pepper 96.6, εμπνευσμένα κάθε φορά από έναν ξεχωριστό προορισμό.

Πρώτος σταθμός αυτή την Πέμπτη, λίγο μετά τις 7, είναι η Γαλλία, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε 3 ιδιαίτερα κοκτέιλ και 3 ξεχωριστά bites για να τα συνοδέψουν. Συγκεκριμένα, από κοκτέιλ, η λίστα περιλαμβάνει το Amour με Remy Martin, Cointreau, μέλι, περγαμόντο, orange bitters και γαρίφαλο, το Oh La La! με Rye Whiskey, Lillet Blanc, βερμούτ, lime, παλαιωμένο ουίσκι, orange bitters και το Bisous με G’Vine Gin, λικέρ μήλο, τζίντζερ, αγγούρι, σαμπάνια και δυόσμο, όλα στα 12 ευρώ.

Στα bites μας περιμένει μοσχαρίσιο ταρτάρ με μουστάρδα Dijon, κάππαρη, σιμουλέτ και κρουτόν καλαμποκιού με βούτυρο κλαριφιέ (13 ευρώ), camembert σε κρούστα φουντουκιού γεμιστό με chutney από φρούτα του δάσους (11 ευρώ) και κρουασάν με πατέ φουά γκρα, μαρμελάδα σύκου, καραμελωμένα κρεμμύδια και φύλλα μουστάρδας (14 ευρώ).

Ό,τι πρέπει για after-work drinks!

Info
The Divine Sessions
Juju Bar & Restaurant, Divani Caravel
Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
210 720700