Beef’n’Reef: το νέο στέκι που συνδυάζει στεριά και θάλασσα

beef-n-reef-reef
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Άνοιξε στο Νέο Ηράκλειο και είναι το πρώτο Beef’n’Reef εστιατόριο στην Ελλάδα, που συνδυάζει το κρέας και το ψάρι σε ιδιαίτερα πιάτα, σε ένα concept που μας έρχεται από το εξωτερικό.

Όσοι δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, Beef’n’Reef είναι η τάση στη γαστρονομία που συνδυάζει σε ένα πιάτο κρέας και ψάρι, με μοναδικό τρόπο, ώστε να είναι λαχταριστό και νόστιμο, ακόμη και για τους πιο συντηρητικούς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το Vitello Τonato, ένα κλασικό πιάτο αυτής της γαστρονομικής τάσης που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις γεύσεις της θάλασσας με της στεριάς και συγκεκριμένα τον τόνο και την αντσούγια με το μοσχαρίσιο κρέας και την κάππαρη! Το Vitello Tonato είναι ένα πιάτο υψηλής γαστρονομικής αξίας με εντάσεις, που συνδυάζει το όξινο, το αλμυρό, το κρεμώδες, το κρεάτινο. Αυτό ακριβώς είναι το Beef’n’Reef και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το μενού του νέου ομώνυμου εστιατορίου.

Εκτός από Vitello Tonato, στο μενού του θα βρείτε Καρπάτσιο κόκκινου τόνου και φιλέτου γάλακτος, Beef’n’Reef Lollipops με καπνιστό τυρί, αστακοουρά, ελιές και ραγού από μοσχαράκι γάλακτος, φιλέτο μοσχαράκι γάλακτος με χτένια, σαλάτες όπως Σίζαρ με καπνιστό σολομό, αλλά και πιο «βατές» γεύσεις όπως χοιρινή πανσέτα, μοσχαράκι γάλακτος ταλιάτα, Wagyu μπιφτέκι, μοσχαρίσια μπριζόλα Tomahawk, σολομό ποσέ, φιλέτο μπακαλιάρο με πάνκο σε πατάτες πλακί και πολλά άλλα.

Από το μενού του δεν λείπουν και τα μπέργκερ, τα οποία ποικίλουν από φιλέτο κόκκινου τόνου, μέχρι φιλέτο σολομού, πέραν του κλασικού μοσχαρίσιου, ενώ υπάρχουν και οι επιλογές των σάντουιτς με γαρίδες ή κοτόπουλο ή ψαρονέφρι ή μοσχάρι γάλακτος.

Τέλος, οι φίλοι των ζυμαρικών δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, με επιλογές αστακομακαρονάδες, γαριδομακαρονάδες, παπαρδέλες με μοσχαράκι ραγού, λιγκουίνι πέστο, ριζότο σαφράν και πολλά ακόμη.

Πίσω από τις προτάσεις του μενού βρίσκεται ο σεφ Βαγγέλης Τσιμένης, ενώ το κόστος κατά άτομο υπολογίζεται από 20 ευρώ.

Info
Beef’n’Reef
Λεωφ. Ηρακλείου 364, Ηράκλειο
211 2104770