Τουρκικές γεύσεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Από τις 12 μέχρι και τις 21 Απριλίου, η τουρκική κουζίνα θα έχει την τιμητική της στο Astir Palace της Βουλιαγμένης, με ένα μοναδικό γευστικό φεστιβάλ που μυρίζει μπαχάρι και κανέλα.
Η Τουρκία εξαιτίας της γεωγραφικής της θέσης στο σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης και Ασίας, έχει πολλές γαστρονομικές επιρροές, που κάνουν την τουρκική κουζίνα ακαταμάχητη, όπως και την ίδια τη χώρα.
Γι΄αυτό τον λόγο, εξαιρετικοί σεφ από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak, θα έρθουν ειδικά από την Κωνσταντινούπολη και θα απογειώσουν τις γεύσεις της χώρας τους, μαγειρεύοντας αυθεντικά τουρκικά πιάτα, από τις 12 έως τις 21 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Arion Resort Spa, στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Το 2ο Φεστιβάλ τουρκικής κουζίνας αποτελεί συνέχεια των πρωτοβουλιών του Astir Palace να ενσωματώσει έθνικ κουζίνες και να προσφέρει τη δυνατότητα στο γαστρονομικό αθηναϊκό κοινό να γνωρίσει την πλούσια κληρονομιά της τουρκικής κουζίνας.
Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν αυθεντικό τουρκικά πιάτα και γλυκά, όπως αναντόλου κεμπάπ, άντανα κεμπάμπ, γεμιστή μελιτζάνα με κιμά και ρύζι, αρνί με σως ντομάτας και μελιτζάνα, παραδοσιακό μπακλαβά, κανταϊφι και ραβανί.
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για 2 άτομα.
Πληροφορίες: Arion, A Luxury Collection Resort & Spa, The Westin Athens, Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 210 8902000, 210 8901727.







