Το εστιατόριο «Το Στάχυ» σερβίρει νέο και λαχταριστό μενού

staxu
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

«Το Στάχυ» ανανεώνει το μενού του και κάνει τις δικές του ελληνικές προτάσεις με παιχνιδιαρικη διάθεση.

Στο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, ELEFSINA HOTEL, οι ανανεωμένες γευστικές προτάσεις δια χειρός Χρήστου Χρυσικόπουλου  συγκεντρώνουν μνήμες, μεσογειακές επιρροές και μοντέρνες τεχνικές, που σας προσφέρονται καθημερινά, στο πιάτο σας, στο εστιατόριο Το Στάχυ.

Ο φωτεινός χώρος του εστιατορίου

Ανοιχτό από το μεσημέρι και με πιο χαλαρή διάθεση, μας καλεί δίπλα στην πισίνα να απολαύσουμε συναρπαστικά new entries όπως θρακιώτικο καβουρμά πανέ πάνω σε ψητά τοματίνια και κάππαρη, μανούρι ψημένο στη σχάρα με σιρόπι τριαντάφυλλου, αλλά και μπουκέτο σαλατικών με καπνιστό σολομό, αβοκάντο και μαγιονέζα πορτοκαλιού.

Το ιδιαίτερο ριζότο από το νέο μενού

Μεταφερόμαστε στα κυρίως, εκεί όπου οι επιλογές έχουν γεύση από ριζότο γκοργκοντζόλα με αχλάδι, καρύδια με μαύρη Sambuca και τσιπς αχλαδιού, αρνίσιο κότσι με μέλι, δεντρολίβανο και γλασαρισμένες baby πατάτες, τραγανές γαρίδες με ρύζι basmati και γλυκοκαυτερή σάλτσα σουσαμιού και μοσχαρίσια μάγουλα με κριθαράκι και γραβιέρα Κρήτης.

Cheese cake για γλυκό φινάλε

Το γλυκό φινάλε στο γεύμα ή στο δείπνο σας έχει τη γεύση από τάρτα μήλου με σταφίδες και κανέλα, pavlova με βύσσινο, αλλά και Cheese Cake βατόμουρο.

Info
Το Στάχυ, Elefsina Hotel
Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, Ελευσίνα, Αττική
210 5589700