From Italy with Love: το νέο pop-up πρότζεκτ του Bios με άρωμα Ιταλίας

bios
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Οι σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη και Γωγώ Δελογιάννη παρουσιάζουν την Ταβέρνα αλά ιταλικά, με ένα μενού με άρωμα… έρωτα.

Μέσα στο φθινόπωρο, η Γωγώ Δελογιάννη από την Taverna at Bios και η Μάγκυ Ταμπακάκη έστησαν το δικό τους διήμερο πρότζεκτ, μετατρέποντας τον πάνω όροφο του Bios σε trattoria. Το πρότζεκτ στέφθηκε με επιτυχία και δεν υπάρχει καλύτερη εποχή να επαναληφθεί στις 14 Φεβρουαρίου και 15 Φεβρουαρίου, με ένα ρομαντικό και ιδιαίτερο μενού.

Ξεκινώντας την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Μάγκυ και η Γωγώ παρουσιάζουν ένα λαχταριστό μενού ιταλικής ταβέρνας (τρατορία) που θα μπορείτε να ανακαλύψετε στο Bios.Πειραιώς 84 για έναν ολόκληρο μήνα. Στα συν και η ιταλική εκδοχή του μπραντς μενού!

Η ιταλική καταγωγή της Μάγκυς και η αγάπη της Γωγώς για τις γνήσιες πρώτες ύλες οδήγησαν σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για την Ταβέρνα, βασισμένο στην ιταλική παράδοση και στην φιλοσοφία της Ταβέρνας που εξερευνά τις αυθεντικές πρώτες ύλες. Παραδοσιακά ιταλικά πιάτα, φτιαγμένα με ταπεινά υλικά, πλούσια όμως σε γεύση και θρεπτική αξία. Ένα μενού για να γνωρίσουμε την απλότητα και το μεγαλείο της καθημερινής ιταλικής κουζίνας.

Μάγκυ Ταμπακάκη
Η Μάγκυ Ταμπακάκη είναι η νικήτρια του Silver Award του φετινού Masterchef, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μαγειρική πριν τρία χρόνια, όταν τυχαία ανακάλυψε ότι αυτή είναι η μεγάλη της αγάπη. Η Ιταλία την έκανε να αγαπήσει τη μαγειρική, σπούδασε στη Ρώμη στην Academia Italiana Chef το 2017,και έκανε την πρακτική της στο εστιατόριο Essenza, το οποίο περιλαμβάνει ο οδηγός Michelin, και το οποίο σύμφωνα με την ίδια, επηρέασε πολύ τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κουζίνα. Έτσι από διπλωμάτης, πλέον είναι σεφ, ενώ πριν μερικούς μήνες, ήταν κριτής στην κριτική επιτροπή του Masterchef Junior.

Γωγώ Δελογιάννη
Η Γωγώ παράτησε την άσκηση της δικηγορίας για να κάνει τη δουλειά που την κάνει ευτυχισμένη. Μέσα από την αγάπη της για την ελληνική κουλτούρα και τις γαστρονομικές παραδόσεις, δοκιμάζει τα όρια συνάντησης της εντοπιότητας με τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα.

Info
Trattoria@Bios
Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα
2103425335