Το επόμενο Athens Street Food Festival είναι στα σκαριά

street-food-mpergker
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Μάιος χωρίς Street Food Festival δεν γίνεται και ετοιμάζεται ήδη για τη φετινή χρονιά.

Το κορυφαίο πολιτιστικό και γαστρονομικό γεγονός της Αθήνας μετρά τρεις μήνες αντίστροφα και ετοιμάζεται να στηθεί και πάλι στην πόλη μας σε 3 τριήμερα 10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου, ώστε κανείς να μην έχει δικαιολογία ότι το έχασε.

Για εννιά ολόκληρες μέρες, το Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι θα γίνει ξανά το σημείο συνάντησης για foodies, οικογένειες, παρέες, τουρίστες που θέλουν να δοκιμάσουν τις νέες γεύσεις «του δρόμου» από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Για τέταρτη πλέον φορά, το Athens Street Food Festival βάζει στόχο να κάνει γνωστή στο αθηναϊκό κοινό την κουλτούρα του street food. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν τόσο μεγάλη τα προηγούμενα χρόνια, ώστε η έννοια του “street food”, από άγνωστη στο ελληνικό κοινό, να εξαπλωθεί ραγδαία και να γίνει το απόλυτο γαστρονομικό trend στη χώρα.

Με συνολικά πάνω από 250.000 επισκέπτες, το Athens Street Food Festival είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της Ελλάδας, ένας πραγματικός θεσμός για τη γαστρονομία της χώρας. Στα τρία πρώτα χρόνια του, έχουν συμμετάσχει από καταξιωμένοι chefs με σημαντικά βιογραφικά ως άγνωστοι, αλλά φιλόδοξοι δημιουργοί που κατόρθωσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού και έπειτα να ανοίξουν τα δικά τους εστιατόρια.

Για την φετινή, τέταρτη εκδοχή του Athens Street Food Festival, η «συνταγή» παραμένει η ίδια: αγάπη για το φαγητό, προσεκτική επιλογή συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, πολλές αποκλειστικότητες, νέες ιδέες και μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις.

Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα.

Info
Athens Street Food Festival
Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. (Γκάζι)
10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26 Μαΐου
2109636489
www.athensstreetfoodfestival.gr