Boccanegra: μια φινετσάτη στάση στη Βουκουρεστίου

bocca-negra
ΤΡΙΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Τέσσερις φίλοι, ένας σεφ, μια οινολάτρις, ένας μουσικός κι ένας bon viveur, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια ακόμη όμορφη «γωνιά» στη Βουκουρεστίου για φαγητό και ποτό.

Με φινετσάτο, αλλά όχι επιτηδευμένο αέρα, σε ένα χώρο που μπορεί κάποιος να χαλαρώσει και ταυτόχρονα να απολαύσει καλό φαγητό, κρασί, aperitivo και κοκτέιλ, το Boccanegra κατέφτασε στην πόλη μας, προσκαλώντας μας στο κέντρο για να το γνωρίσουμε.

Αποτελεί το γέννημα της φιλίας τεσσάρων ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους, του σεφ Ηλία Κάφαλη, της Φωτεινής Παντζιά από το «By the Glass», του Βαγγέλη Μητρογιάννη από το Cocoon του Λουτρακίου και του Μιχάλη Κουϊνέλη των Stavento κι έχει στόχο να καλωσορίσει τον κόσμο και να τον κάνει να αισθανθεί άνετα, ακριβώς όπως και το φαγητό που σερβίρει.

Comfort πιάτα μεσογειακής «πειραγμένης» κουζίνας, τα οποία συνδυάζονται με εκλεκτά κρασιά, κοκτέιλ και απεριτίφ, σε ένα σύγχρονο αλλά «ζεστό» περιβάλλον, που προωθεί την οικειότητα και την παρέα, το Boccanegra ήρθε για να αποτελέσει μέρος της μεσογειακής κουλτούρας και κουζίνας στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας κι ένα… διεθνές αεράκι να φυσήξει διακριτικά.

Θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί για καφέ και πρωινό, ενώ η μέρα συνεχίζει με φαγητό και aperitivo, μέχρι να έρθει η ώρα του κοκτέιλ και του κρασιού με την υπογραφή του By the Glass.

Info
Boccanegra
Βουκουρεστίου 4
210 3210007