Οινογευσιγνωσία με άρωμα Ιταλίας έρχεται στο κέντρο της Αθήνας

turi-krasi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις ετοιμάζει μια μοναδική εμπειρία οινογευσιγνωσίας που θα σας ταξιδέψει στα ιταλικά τυριά και κρασιά.

Γνωριμία με τον ιταλικό αμπελώνα σε μια μοναδική οινογευσιγνωσία έρχεται στις 27/2 στη Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις στον Κεραμεικό, όπου όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα ένα ξεχωριστό πάντρεμα γεύσης μοναδικών ιταλικών κρασιών και τυριών.

Την παρουσίαση θα την κάνει ο οινοχόος και επίτιμο μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής Ακρόπολις, κ. Νικόλαος Πολίτης, ενώ στο event θα παρουσιαστούν οι ποικιλίες Prosecco, Muller Thurgau, Bonarda, Teroldego, Valpolicella, Amarone della Valpolicella. Από τυριά, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε parmigiano, λευκό κατσικίσιο, gorgonzola μαλακή, pecorino στις οινολάσπες (μεθυσμένο), pecorino Σαρδηνίας και carozzi ricciolo al tartufo.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε πρώτα εγγραφή εδώ. Το κόστος είναι 40 ευρώ το άτομο και υπάρχει περιορισμένος αριθμός κρατήσεων γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Info
Chef’s Club of Attica
Πειραιώς 73, Κεραμεικός, Αθήνα
210 3315649
στις 27/2 19.30