King’s Theater: το κρασί της Κρήτης έρχεται στου Ψυρρή σε βασιλικό φόντο

kings-theater
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ίσως το πιο θεατρικό και μεγαλόπρεπο wine bar ήρθε στη γειτονιά του Ψυρρή, φέρνοντας κρασί από την Κρήτη και ατμόσφαιρα… παλατιού.

Αν εκτός από το κρασί, σας αρέσουν τα ταξίδια σε άλλες εποχές, σε πιο παραμυθένιο φόντο και το μίνιμαλ δεν σας ταιριάζει, τότε το King’s Theater είναι το νέο wine bar που θα πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμά σας. Πρόκειται για τη νέα είσοδο στου Ψυρρή για κρασί, πίσω από την οποία βρίσκονται οι δημιουργοί του Little Kook, το οποίο όσοι έχουν επισκεφτεί, σίγουρα καταλαβαίνουν τι τους… περιμένει.

Ο μαξιμαλισμός είναι κι εδώ το κύριο χαρακτηριστικό του χώρου, ο οποίος σας υπόσχεται να νιώσετε σαν… βασιλιάδες πίνοντας μόνο ένα ποτήρι κρασί. Διακόσμηση με απόλυτη θεατρικότητα, αίσθηση κάστρου, πανοπλίες, αγάλματα, βελούδινες πολυθρόνες, βασιλικά πορτρέτα, κορώνες, όλα μαζί συνθέτουν ένα μαγικό, παραμυθένιο σκηνικό που σε παρόμοιο μάλλον δεν θα έχετε πιει ξανά το κρασί σας.

Το King’s Theater απαρτίζεται από 4 αίθουσες, σε δύο ορόφους, μια βασιλική, μια γαλλική κρεβατοκάμαρα, το ιπποτικό με πανοπλίες κι ασπίδες κι ένα αίθριο. Σε αυτές τις αίθουσες εσείς μπορείτε να απολαύσετε το κρασί σας, το οποίο έρχεται από τον κρητικό αμπελώνα σε περίπου 40 ετικέτες, με πολλές από αυτές να σερβίρονται και σε ποτήρι (από 4 ευρώ), ή να απολαύσετε κάποιο περίτεχνο κοκτέιλ.

Κι αν δεν συνηθίζετε να πίνετε το κρασί σας ξεροσφύρι, σας περιμένουν εκλεκτά αλλαντικά και τυριά από την Κρήτη σε επιχρυσωμένες πιατέλες, ιδιαίτερες σαλάτες και spread για να το απολαύσετε με ποικιλία γεύσεων.

Σας φαίνεται περίεργο να συνδυαστεί το κρασί, η Κρήτη, το παραμύθι και η βασιλική ατμόσφαιρα στου Ψυρρή; Δεν μένει παρά να το ανακαλύψετε!

Info
King’s Theater
Καραϊσκάκη 26, Ψυρρή
210 3228787