Το Κτήμα Βουρβουκέλη στο μικροσκόπιο

to-ktima-bourboukeli-sto-mikroskopio

ΤΡΙΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Στις 22 Απριλίου, ο οινοπαραγωγός Οδυσσέας Βουρβουκέλης και οι ετικέτες του θα είναι οι εκλεκτοί καλεσμένοι του Genius in Gastronomy.

Την Δευτέρα 22 Απριλίου, η εταιρία Genius in Gastronomy, θα φιλοξενήσει στον χώρο της στο Γαλάτσι, τον Οδυσσέα Βουρβουκέλη.

Ο γνωστός οινοπαραγωγός από την Ξάνθη , θα παρουσιάσει στο κοινό τα κρασιά του κτήματός του και πιο συγκεκριμένα, θα δοκιμαστούν οι νέες χρονιές από τα λευκά και τα ροζέ κρασιά.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν ακόμα την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ετικέτες μονοποικιλιακών κρασιών από ελληνικές ποικιλίες, που προορίζονται για τις αγορές του εξωτερικού, ο Ροδίτης και το Λημνιό, ενώ θα λάβει χώρα και μια μικρή κάθετη γευσιγνωσία από το κόκκινο κρασί Λαγάρα από τις χρονιές 2005, 2006, 2007 και 2008.

Πληροφορίες: Καστελλίου 17, Γαλάτσι, 212 1006520, στις 7 μ.μ., είσοδος ελεύθερη, περιορισμένες θέσεις, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για κράτηση θέσης επικοινωνήστε μέχρι την Τετάρτη 17/4.