Το Άδολο ετοιμάζει λατινοαμερικάνικη βραδιά

adolo
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο σεφ του εστιατορίου της Κηφισιάς δεν έχει… ησυχία και ετοιμάζει άλλη μια ιδιαίτερη, γευστική βραδιά με εκλεκτό καλεσμένο, για να μας πάει ένα μακρινό, γαστρονομικό ταξίδι.

Ο executive chef του εστιατορίου Άδολο της Κηφισιάς, Βασίλης Τσατσάκης, δεν θα μπορούσε να μην υποδεχτεί την άνοιξη με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο. Γι’ αυτό και την Πέμπτη 7/3 μας προτείνει να μην κάνουμε άλλα σχέδια για δείπνο, καθώς θα έχει έναν πολύ εκλεκτό καλεσμένο, για να δημιουργήσουν μαζί ιδιαίτερα πιάτα.

Στην κουζίνα του Άδολου, μαζί με τον Βασίλη Τσατσάκη, την ημέρα αυτή θα βρεθεί και ο σεφ Δημήτρης Φέτσης από την La Cantina Favela του Παλαιού Φαλήρου για να δημιουργήσουν πιάτα που θα μας ταξιδέψουν στη Νότια Αμερική.

Τα θαλασσινά πιάτα του σεφ Τσατσάκη θα «μπερδευτούν» με μεξικάνικες ιδέες και το αποτέλεσμα θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πιάτα όπως tiradito τσιπούρας με γάλα τίγρη, μυλοκόπι σε φύλλα μπανάνας με ποπ κορν από αυγοτάραχο, ριζότο φάβας και τηγανιτή yuka και πολλά άλλα.

Η βραδιά προβλέπεται… απρόβλεπτη.

Info
Εχίνου 1, & Ελαιών
Κηφισιά, Αττική
210 6205015
στις 7/3