Brunch αλά ιταλικά στο Napolitivo

napolitivo
ΤΡΙΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Οι φίλοι του brunch και της ιταλικής κουζίνας, ας βγάλουν τα τεφτέρια τους και ας σημειώσουν άλλη μια καθημερινή επιλογή που συνδυάζει και τα δύο, στο Napolitivo.

Κάτι γευστικό και ενδιαφέρον συμβαίνει πλέον καθημερινά στη Μαρίνα του Φλοίβου. To Napolitivo, που φημίζεται για τη ναπολιτάνικη πίτσα του, σερβίρει καθημερινά brunch μέχρι τις 13.00 και μάλιστα με αέρα ιταλικού Νότου και θέα τη θάλασσα.

Με νέες προτάσεις σε αλμυρές και γλυκές γεύσεις που θα συνοδεύσουν ιδανικά τον αγαπημένο μας καφέ, το Napolitivo σερβίρει σπιτικά pancakes από ρικότα με εσπεριδοειδή, σάλτσα καραμέλας, φρέσκα φρούτα και ζάχαρη άχνη, ιταλικά scrambled eggs με salsiccia, πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα, ντοματίνια και βινεγκρέτ βαλσάμικου, Uova al Forno, δηλαδή παραδοσιακά αυγά ψημένα στον ξυλόφουρνο με αυθεντική σάλτσα ναπολιτάνα, πεκορίνο, πιπεριές, κολοκύθι κ.ά. με φρεσκοψημένο, τραγανό ψωμί, αλλά και ανοιχτό panini με ομελέτα, σάλτσα pesto, τυρί taleggio, proscuitto cotto, καραμελωμένα κρεμμύδια και ψητά τοματίνια.

Συνδυάστε τα παραπάνω ιδανικά με αρωματικό εσπρέσο ή καπουτσίνο, ατενίστε τη θάλασσα και μυρίστε το άρωμα της πίτσας που ετοιμάζεται για τη συνέχεια…

Info
Napolitivo
Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο
210 9840012