Τα «Jam Sessions στην κουζίνα» συνεχίζονται στην Fuga του Μεγάρου

fuga-katribesis Kostas Kappa Photography - www.kostaskappa.gr
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης έχει έναν πολύ ιδιαίτερο καλεσμένο στην κουζίνα του, για να δημιουργήσουν μαζί ένα μενού που υπόσχεται πολλά.

Αέρας νεοϋορκέζικου brunch θα φυσήξει στη Fuga του Μεγάρου στις 10 Μαρτίου, όπου  ένας από τους κορυφαίους αρτοποιούς στον κόσμο, ο Kamel Saci, έρχεται καλεσμένος του chef patron Δημήτρη Κατριβέση για το δεύτερο «Jam Session στην Κουζίνα».

Διάσημος για τα ψωμιά του, για τα οποία ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές χρησιμοποιώντας αγνά υλικά, ο Kamel θα βρεθεί στο Fuga για μία μόνο ημέρα, φέρνοντας μαζί του εμπειρίες και αναμνήσεις γεύσεων που έχει συγκεντρώσει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του στον κόσμο και προσφέροντας μαζί με την ομάδα του Δημήτρη Κατριβέση ένα μενού εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Δραστήριος και δημιουργικός, ο Kamel έχει κάνει γνωστά τα ψωμιά του μέσα από τα διάφορα projects και τις συνεργασίες του σε Ρωσία, Μεξικό, Κολομβία, Βραζιλία Ισπανία, Μεγάλη Βρετανία και ΗΠΑ.

Στις 10 Μαρτίου οι δύο σεφ θα συνδυάσουν την τέχνη τους παρουσιάζοντας τις ξεχωριστές γευστικές δημιουργίες τους, σε ένα μενού που θα περιλαμβάνει κέικ με ελληνικό ελαιόλαδο, curry avocado toast με επτάσπορο ψωμί, pain de mie croque madame, κρουασάν διπλής σοκολάτας, cheesecake στον ατμό, ψωμί σοκολάτας, μαρμελάδα γάλακτος και πολλά άλλα. Κατά τη διάρκεια του brunch ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια... μαρμελάδα από μοσχαρίσια ουρά.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία επίσης να δοκιμάσουν nitro cold brew coffee, μια ιδιαίτερη τεχνική προετοιμασίας καφέ σερβιρισμένου με υγρό άζωτο.

Το κόστος του μενού είναι 38 ευρώ το άτομο.

Info
Fuga
Κόκκαλη 1, Αθήνα
(είσοδος απέναντι από την Αμερικάνικη Πρεσβεία)
210 7242979
στις 10/3