Άρωμα Ιταλίας έρχεται από τα οινοποιεία Bocelli Family Wines και Ferrari

krasi-leuko
ΤΡΙΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Δύο νέες συνεργασίες αποκλειστικής εισαγωγής και πανελλαδικής διανομής ετοιμάζει η Εταιρεία Foodrinco με την προσθήκη των οινοποιείων Bocelli Family Wines από την Τοσκάνη και Ferrari από το Trento.

Η οινοποιία Bocelli ανήκει στην οικογένεια του διάσημου Ιταλού τενόρου Andrea Bocelli, ο οποίος δηλώνει πρώτα οινοποιός και μετά καλλιτέχνης. Ο ίδιος, μαζί με τον αδερφό του Alberto, είναι επικεφαλής του οινοποιείου και περνάει αρκετό χρόνο σε αυτό. Εδώ και περισσότερα από 130 χρόνια, η οικογένεια Bocelli παράγει εκλεκτά κρασιά, με έμφαση στην ποιότητα και την τυπικότητα της περιοχής της Τοσκάνης, τα οποία εξάγονται σε όλο τον κόσμο. Η ιδιαίτερη αγάπη του Andrea Bocelli για την Ελλάδα έχει ως αποτέλεσμα την επιθυμία να έχει άμεσο ρόλο στην διάδοση των κρασιών του οινοποιείου της οικογένειάς του στην Ελληνική αγορά.

Η οινοποιία Ferrari δημιουργήθηκε χάρη στο όραμα του θρυλικού οινοποιού Giulio Ferrari, ο οποίος στις αρχές του 20ου αιώνα αποφάσισε να φτιάξει στην πατρίδα του, το Trento της Βόρειας Ιταλίας, αφρώδη κρασιά με την παραδοσιακή μέθοδο που δεν θα είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τις κορυφαίες Σαμπάνιες. Έναν αιώνα και κάτι αργότερα, τα αφρώδη κρασιά Ferrari αποτελούν ένα από τα κορυφαία οινικά brand της Ιταλίας και αναγνωρίζονται από ειδικούς αλλά και απλούς οινόφιλους για τη φινέτσα και την ποιότητά τους.

Η οινοποιία Ferrari ανήκει στον επιχειρηματικό όμιλο της οικογένειας Lunelli, μαζί με δύο από τα πιο διάσημα brands από την περιοχή του Prosecco, τα Bisol και Belstar. Επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα οινοποιεία της οικογένειας Lunelli είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία.

Σχολιάζοντας τις δύο νέες συνεργασίες, ο κ. Γιώργος Βυτόγιαννης, Διευθύνων Σύμβουλος της Foodrinco, δήλωσε, «Η στρατηγική μας απόφαση να διευρύνουμε το οινικό portfolio της εταιρείας μας με συνεργασίες και προϊόντα από τον παγκόσμιο αμπελώνα ξεκινάει να υλοποιείται με δύο συνεργασίες που αφορούν σε ιστορικά brands από την Ιταλία, με κύρος και διεθνή ακτινοβολία. Είναι χαρά και τιμή μας που επέλεξαν την Foodrinco για την είσοδό τους στην αγορά της Ελλάδας και θα ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα στην εμπιστοσύνη τους. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και περαιτέρω διεθνείς συνεργασίες για τις οποίες είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι».