Ο Ed Sheeran ετοιμάζει bar restaurant στο Λονδίνο

ed-sheeran
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς της εποχής μπαίνει στο χώρο της εστίασης –κι όχι μόνο- του Λονδίνου.

Ο Ed Sheeran έγινε ένας από τους πιο διάσημους μουσικούς της εποχής του, σε μια περίοδο που κανείς δεν περίμενε ότι ένας μουσικός με κιθάρα θα έκανε τέτοια επιτυχία. Κι αφού κατέκτησε τον κόσμο της μουσικής, βάζει στόχο την επιτυχία σε άλλους τομείς, όπως στον χώρο της εστίασης/διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, ο Sheeran και ο μάνατζέρ του Stuart Camp ελπίζουν να ανοίξουν νέο στέκι στο Λονδίνο μέχρι τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τη βρετανική The Sun. Οι δυο τους αγόρασαν στο ισπανικό diner Galicia στο δυτικό Λονδίνο, κοντά στο σπίτι του Sheeran πέρσι και τώρα βρίσκονται στη φάση μετατροπής του χώρου που κόστισε 2 εκατομμύρια δολάρια σε εστιατόριο/μουσικό στέκι με τη δυνατότητα να στεγάζει live events.

Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς με στόχο ο χώρος να λειτουργήσει στα τέλη Απριλίου, αν και η ονομασία ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί. Στους ντόπιους άρεσε το Galicia, αλλά ο Sheeran θέλει να βάλει τη δική του σφραγίδα στον νέο του χώρο. Λέγεται, μάλιστα, ότι θέλει να τον ονομάσει “Castle on the Hill” όπως το νέο του ταγούδι.

Ο ίδιος πάντως, όπως αναφέρεται στο thedrinksbusiness.com, δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα και η Sun αναφέρει πως στόχος είναι να γίνει το opening χωρίς πολλή φασαρία, με ντόπιο κόσμο κι όχι με όσους έρθουν μόνο για να βγάλουν selfie.

Πάντως το να γίνει ιδιοκτήτης του δικού του bar-restaurant σίγουρα ταιριάζει στην προσωπικότητά του. Το 2017 είχε δηλώσει στο Rolling Stone ότι πίνει σχεδόν κάθε μέρα και οι φίλοι του κάνουν το ίδιο και σε χειρότερο βαθμό. Δεν εξαρτάται από αυτό, αλλά του αρέσει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει. «Αν είναι να πίνεις κάθε μέρα, καλύτερα να αγοράζεις τις μπίρες από τον εαυτό σου. Αυτό είναι σωστή επιχειρηματικότητα» όπως δήλωσε ο ίδιος, εφαρμόζοντας τη φιλοσοφία του.