Το Οινοποιείο Χατζηδάκη έρχεται στον Βασίλαινα

basilainas Katerina Avgerinou
ΤΡΙΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Μια βραδιά γεύσης και οίνου ετοιμάζεται στον Βασίλαινα, με το Οινοποιείο Χατζηδάκη της Σαντορίνης να φέρνει τα κρασιά του στην καρδιά της Αθήνας.

Οι Πέμπτες είναι ιδανικές ημέρες για οινικές εξόδους και αν είστε της γευσιγνωσίας, αυτή την Πέμπτη 21/3 μην κανονίσετε τίποτε άλλο. Ο Λόγος είναι ότι ο Βασίλαινας, το σύγχρονο εστιατόριο της οδού Βρασίδα, φιλοξενεί μια βραδιά γεύσης και οίνου, αφιερωμένη στο Οινοποιείο Χατζηδάκη, με ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού 5 σταδίων θα συνοδεύει επιλεγμένα κρασιά.

Συγκεκριμένα, τα κρασιά της βραδιάς θα είναι τα Familia, Vinsanto, Νυχτέρι, Cuvée 15 και η νέα Σκυτάλη, το κρασί της επόμενης γενιάς που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία, ενώ το μενού (55 ευρώ/άτομο) θα έχει ως εξής: σούπα πράσο και καπνιστό χέλι θα συνδυαστεί με Santorini Familia ’18, καρπάτσιο φαγκρί αχινός θα ταιριάξει με Santorini Cuvée 15 ’17, καλαμάρι σχάρας με ρεβίθια και σαλικόρνια θα κάνει παρέα με το Σαντορίνη Σκυτάλη ‘17 και τα χοιρινά μάγουλα ibérico μανεστράκι με μυρώνια και λεμονόχορτο θα σερβιριστούν με Νυχτέρι ’17. Τέλος, για επιδόρπιο σας περιμένει σοκολάτα bitter με κόκκινα φρούτα και φραμπουάζ που θα συνδυαστεί με Vinsanto ’04.

Κάντε την κράτησή σας από νωρίς και γεμίστε το ποτήρι σας… Σαντορίνη!

Info
Βασίλαινας
Βρασίδα 13, Ιλίσια
210 7210501
Στις 21/3 στις 19.00