To Baba Au Rum θα κλείσει τα δέκα με ένα μεγάλο πάρτι

baba-au-rum
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Δέκα χρόνια πέρασαν από τότε που άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας και η κατάσταση σηκώνει… πάρτι.

To Baba Au Rum, το bar που άλλαξε τον χάρτη της γαστρονομίας των cocktails και του τρόπου που πίνουμε, συμπληρώνει 10 χρόνια από την μέρα που προσγειώθηκε στον… πλανήτη Αθήνα, και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι την Κυριακή 31 Μαρτίου, από τις 5 το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ.

Καλεσμένοι του πάρτι θα είναι και  δύο από τα σημαντικότερα bars της Ευρώπης, το Artesian του Λονδίνου και το Little Red Door από το Παρίσι –και τα δυο βραβευμένα στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου- που σημαίνει ότι μας περιμένουν πολλά και ιδιαίτερα κοκτέιλ για να το γιορτάσουμε.

Ο Θάνος Προυνάρους επί το έργον

Το ολοκαίνουργιο cocktail menu θα συνοδεύσει ένα δυνατό dj-set από τους Antoine Catelan και Matho Pezlo, με funky beats, afro-tropical και disco μουσική, ενώ εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φέρετε την καλύτερη διάθεσή σας και… παπούτσια χορού.

Και για όσους δεν έχει τύχει να βρεθούν στο Baba Au Rum τα τελευταία δέκα χρόνια, να τους πούμε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο επιδραστικά και κοσμοπολίτικα bars της Αθήνας, που έχει βραβευτεί 4 φορές ως ένα από τα 50 καλύτερα bars του κόσμου, από τον εγκυρότερο φορέα της παγκόσμιας βιομηχανίας των cocktails.

Info
Baba Au Rum
Κλειτίου 6, Αθήνα
31/3 από τις 17.00