Νέα γευστική εποχή για το Κατώγι Αβέρωφ

katogi-aberof
ΤΡΙΤΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το Κατώγι Αβέρωφ ρίχνει τα φώτα εκτός από το κρασί και στη μαγειρική.

Μία νέα εποχή έχει ξεκινήσει για το οινοποιείο-ξεχοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ με τη μαγειρική να βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο, αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα των κρασιών.

Ο διακεκριμένος μάγειρας Νίκος Καραθάνος, βραβευμένος με αστέρι Michelin και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Cookoovaya στην Αθήνα, εμπνέεται από την κληρονομιά του οινοποιείου και δημιουργεί νέα πιάτα με εφαλτήριο παραδοσιακές συνταγές, έμφαση στα τοπικά προϊόντα και προορισμό το μοίρασμα στο τραπέζι.

Ο σεφ Νίκος Καραθάνος

Με τη συνεργασία αυτή το Κατώγι Αβέρωφ ενισχύει τις πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ των μαγείρων και των οινοποιείων, με στόχο την προβολή των κρασιών, της ελληνικής γαστρονομίας και την εδραίωση ολοκληρωμένων οινοτουριστικών εμπειριών. 

Το εστιατόριο λειτουργεί Πέμπτη ως Κυριακή στο χώρο του ξενοδοχείου από τις 8μ.μ. ως τις 11μ.μ., κατόπιν κράτησης.

Info
Κατώγι Αβέρωφ
25650 42505