Δείτε τα αστέρια Michelin που «λάμπουν» στην Αθήνα για το 2019

estiatorio-gkourme-michelin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που ξεχώρισαν στον διάσημο οδηγό Michelin είναι και πάλι τα γνωστά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα οι πιο σημαντικές βραβεύσεις για κάθε εστιατόριο, τα αστέρια Michelin και τα υπόλοιπα βραβεία Michelin για τις βασικές ευρωπαϊκές πόλεις για το 2019.

Σε σχέση με την περσινή χρονιά και όσον αφορά την Αθήνα, τα εστιατόρια που ξεχώρισαν ήταν τα ίδια, χωρίς εκπλήξεις, με εξαίρεση το Funky Gourmet που είναι φέτος κλειστό, καθώς λανσάρει το ολοκαίνουργιο Funky Gourmet στην πιο hot τοποθεσία στην καρδιά της πόλης, στο ξενοδοχείο Hilton.

Και για όσους δεν γνωρίζουν, η Σπονδή διατηρεί τα δύο αστέρια τους, ενώ το ένα ατσέρι τους διατηρούν επίσης και το Botrini’s, η Hytra, αλλά και το Varoulko Seaside. To πολυσυζητημένο Nolan, το Οικείο και το Αθήρι πήραν και πάλι τη διάκριση Bib Gourmand που αφορά το ποιοτικό φαγητό σε καλή τιμή.

Μοναδική νέα προσθήκη είναι το 7 Food Sins στα εστιατόρια με Bib Gourmand, ενώ με Michelin Plate -μια ακόμη διάκριση του οδηγού- προτείνεται το Premiere, το 2Mazi, η Cookoovaya, το CTC, το GB Roof Garden, το Electra Roof Garden, το Sushimou, το Vezene και το Άνετον, με το Sense να προτείνεται με Michelin Plate για πρώτη φορά.