Αέρας Ιταλίας φυσά στο BoBo στο Κουκάκι

bobo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Στο ατμοσφαιρικό κτίριο του 1960 στο αγαπημένο Κουκάκι, το wine bar BoBo - Boheme Bourgeois ετοιμάζει ιταλική βραδιά με ριζότο, πίτσα και φυσικά μπόλικο κρασί.

Το BoBo ήρθε το 2015 στην πόλη μας, στο δημοφιλές Κουκάκι από τέσσερις  φίλους με κοινή αγάπη στο κρασί και τα ελληνικά προϊόντα. Μέσα σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον με εσωτερική κλασική σκάλα, φωτιστικά παλιότερων εποχών, πινακίδες που έχουν αποτελέσει πρώην ταμπέλες του καταστήματος ανταλλακτικών που στεγαζόταν εκεί για πάνω από 35 χρόνια και τώρα φιλοξενούν τα λογότυπα του μαγαζιού στον εξωτερικό χώρο, το BoBo δείχνει να ξέρει να φτιάχνει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να απολαύσει κανείς το κρασί του.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, αυτή την Πέμπτη 4/4 το BoBo - Boheme Bourgeois ετοιμάζει κάτι με αέρα Ιταλίας, μια ιταλική βραδιά με ένα σπέσιαλ μενού. Το ειδικό μενού θα περιλαμβάνει ριζότο με μανιτάρια αρωματισμένο με ελαιόλαδο μαύρης τρούφας, pizza με prosciutto, ρόκα και flakes παρμεζάνα και pizza με mozzarella, ντοματίνια και πέστο βασιλικού για να τα απολαύσετε πάντα συνοδεία καλού κρασιού.

Info
BoBo - Boheme Bourgeois
Αναστάσιου Ζίννη 36, Κουκάκι, 210 9244244
Πέμπτη 4/4 από τις 18.30