Αυτό το Σάββατο πάμε για brunch… αρωματοθεραπείας

botana-mpaxarika
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ένα διαφορετικό brunch μας περιμένει αυτό το Σάββατο στο Apivita Experience Store, με workshops και πολλά αρώματα.

Αιθέρια έλαια, αρωματικά φυτά, γεύσεις και απόλαυση, όλα αυτά μαζί πρόκειται να συμβούν αυτό το Σάββατο στο The APIVITA Experience Store στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων και αισθήσεων.

Τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί σε αυτό το ιδιαίτερο brunch; Η βοτανολόγος Σοφία Τριάντου (www.sofiatriantou.gr) θα μας ξεναγήσει στο κόσμο των αιθέριων ελαίων και των αρωματικών φυτών (βοτάνων) και θα παρουσιάσει τον ασφαλή τρόπο αρωματισμού των γεύσεων και τα αρωματικά φυτά που θα συνοδεύουν τη μέρα σας για περισσότερη ενέργεια και ευεξία. Ο Κωνσταντίνος Ζερβός ΜSc, Διατροφολόγος-Ειδικός διατροφικής συμπεριφοράς & προαγωγής υγείας θα μας δείξει το μονοπάτι της γευστικής απόλαυσης μέσω του mindful eating (γευματικής επίγνωσης) και πώς η τροφή μετουσιώνεται σε πραγματική θρέψη (http://www.eatt.gr).

Και.. στο ψητό, το buffet του brunch θα βασίζεται σε ξεχωριστές συνταγές φτιαγμένες από τα χέρια των εισηγητών ειδικά για το workshop, ενώ οι πρώτες ύλες έχουν το όνομα και την υπογραφή των παραγωγών τους.

Το κόστος συμμετοχής είναι 40 ευρώ/άτομο, ενώ για παρέα 2 ή περισσοτέρων ατόμων, το κόστος είναι 35 ευρώ/άτομο. Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την Τριάντου Σοφία, 694 7000236 & [email protected].

Info
The APIVITA Experience Store
Σόλωνος 6, Αθήνα
210 3640560
Σάββατο 6/4 11.30-14.30