Κρήτη, Ιαπωνία και Περού συναντιούνται στο Άδολο

adolo
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο executive chef του εστιατορίου Άδολο συνεχίζει τις αναζητήσεις και σήμερα έχει καλεσμένους που θα φέρουν τον κόσμο πάνω-κάτω.

Η σημερινή βραδιά έχει θέμα «From Creta to Japan with a Peruvian Twist» και καλεσμένοι του σεφ Βασίλη Τσατσάκη θα είναι οι σεφ Νίκος Σκαμνάκης και Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Από τη μία ο Χανιώτης σεφ Νίκος Σκαμνάκης θα φέρει αέρα Κρήτης στο event, από την άλλη ο γοητευτικός pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης θα δώσει τη δική του πινελιά στη γαστρονομική γεφύρωση των σχέσεων Ελλάδας-Ιαπωνίας, σε μια multi-culti βραδιά, από την οποία δεν θα λείπει φυσικά και κάτι από Περού.

Από black cod με κρίταμο μέχρι καλαμάρι Kara Age με μαρμελάδα τσίλι και γαρίδες σε Chili Yasai Zuke Salsa, τα πιάτα θα είναι φουλ εμπνευσμένα και ιδιαίτερα τη σημερινή βραδιά στο Άδολο. 

Κλείστε τη θέση σας και ετοιμαστείτε για ξεχωριστές γεύσεις και κρασί με την ευγενική χορηγία της Alexakis Winery.

Info
Άδολο
Ελαιών και Εχίνου 1, Ν. Κηφισιά
210 6205015
45 ευρώ/άτομο