Τα μενού του Πάσχα: πέντε προσεγμένες επιλογές

pasxa-maxairopirouna-geuma-deipno-estiatorio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το Πάσχα είναι οικογενειακή υπόθεση, με την εξοχή, τη σούβλα και τα παραδοσιακά τραγούδια να συμπληρώνουν την εξίσωση. Αν όμως παραμείνετε στην Αθήνα και θέλετε να γιορτάσετε με την οικογένειά σας με περισσότερη πολυτέλεια, διατηρώντας και το παραδοσιακό στοιχείο, δείτε τα μενού και τις προσφορές που έχετε στη διάθεσή σας.

The Parliament, Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza
Το Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ετοιμάζει για εσάς και τους αγαπημένους σας εξαιρετικές γευστικές επιλογές για να γιορτάσετε την ελληνική πασχαλινή παράδοση στο The Parliament, με μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ Νίκος Γιαννόπουλος. Γιορτάστε το Μεγάλο Σάββατο με ένα πλούσιο αναστάσιμο δείπνο (60€/άτομο με φιάλη house wine/δύο άτομα, παιδιά έως 12 ετών -50%) που περιλαμβάνει σπιτική παραδοσιακή μαγειρίτσα, καρέ από αρνάκι γάλακτος, δροσερή σαλάτα, διάφορα συνοδευτικά και ελληνικά γλυκά. Στο τραπέζι, θα υπάρχει καλαθάκι με τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά και πασχαλινά κουλουράκια. Γιορτάστε την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακές γεύσεις από τον πλούσιο μπουφέ με επιλογές όπως καρέ αρνιού, κοκορέτσι με θυμάρι και ρίγανη, γαρδουμπάκια, μπιφτέκια με φορμαέλα Αράχωβας και συνοδευτικά, δροσερές σαλάτες, κρύες επιλογές, γλυκά και φρέσκα φρούτα, κόκκινα αυγά και γλυκά (70€/άτομο με φιάλη house wine/δύο άτομα, παιδιά έως 12 ετών -50%). Info: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 2, 210 3352400.

Βυζαντινό, ξενοδοχείο Hilton
Τη Μ. Παρασκευή, το Βυζαντινό θα σας περιμένει με νηστίσιμα πιάτα που έχουν μια ιδιαίτερη πινελιά, όπως φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια και λάδι τρούφας, ζεστή πατατοσαλάτα με γαρίδες και καπνιστή πάπρικα, σουπιά με σπανάκι και γλυκιά σος τσίλι, χταπόδι στο φούρνο με δενδρολίβανο και ποικιλία θαλασσινών με γαρίδες, τηγανητά καλαμαράκια, χτένια σοτέ και βραστά λαχανικά. Το Μ. Σάββατο, το αναστάσιμο δείπνο στο Βυζαντινό (55 ευρώ/άτομο) έχει την απαραίτητη λαμπρότητα και περιλαμβάνει παραδοσιακή μαγειρίτσα και πλούσιο μπουφέ. Η Κυριακή του Πάσχα θα είναι μια μεγάλη γιορτή για όλη την οικογένεια, που θα σας μείνει αξέχαστη. Ο εντυπωσιακός μπουφές (65 ευρώ/άτομο) θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με παραδοσιακό αρνί, κοκορέτσι, σεφταλιές, κοντοσούβλι, γαρδουμπάκια, μεγάλη ποικιλία από συνοδευτικά και σαλάτες και πλούσιο μπουφέ γλυκών με συντριβάνι σοκολάτας. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν στην ειδικά διαμορφωμένη παιδική γωνιά υπό την επίβλεψη ειδικού προσωπικού, ενώ το απόγευμα μπορείτε να συνεχίσετε στο Galaxy Bar, που θα είναι ανοιχτό από τις 15:00 για καφέ και ποτό με πανοραμική θέα της Αθήνας. Η γιορτή στο Βυζαντινό συνεχίζεται και τη Δευτέρα του Πάσχα με πλούσιο μπουφέ (45 ευρώ/άτομο) και παιδική γωνιά για να απασχολούνται οι μικροί της παρέας. Info: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 46, 210 7281400.

Divani Caravel Hotel
Το Divani Caravel στο κέντρο της Αθήνας ετοιμάζει πλούσια εορταστικά γεύματα, συμπεριλαμβανομένου του αναστάσιμου δείπνου το Μεγάλο Σάββατο (50€/άτομο και 30€ για παιδιά έως 12 ετών) και του πολυτελούς brunch της Κυριακής του Πάσχα (60 ευρώ/άτομο και 35€ για παιδιά έως 12 ετών) με σπιτικές γεύσεις και παραδοσιακά γλυκά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Info: Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, 210 7207000.

Kool Life, ξενοδοχείο Life Gallery Athens
Παραδοσιακά νηστίσιμα πιάτα, αλλά και ένα μοναδικό αναστάσιμο δείπνο σας περιμένουν στο εστιατόριο Kool Life στο ξενοδοχείο Life Gallery Athens στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Συνδυάζοντας την πολυτέλεια με το στιλ και τη ζεστή φιλοξενία με τη διακριτικότητα, το ξενοδοχείο και το εστιατόριο υπόσχονται να σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές σε αυτή την τόσο ξεχωριστή περίοδο. Μπόνους: οι μοναδικές ελληνικές γεύσεις που θα απολαύσετε στο Kool Life, είναι με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Γιάννη ΜπαξεβάνηInfo: Λ. Θησέως 103, Εκάλη
211 1067400.

Divani Apollon Thalasso
Στο Divani Apollon Palace & Thalasso θα βρείτε την όαση που ψάχνετε μέσα στην πόλη και θα περάσετε τις πασχαλινές ημέρες με άνεση και πολυτέλεια, διατηρώντας πάντα την παράδοση. Κι όταν λέμε παράδοση, εννοούμε αναστάσιμο δείπνο (65€ /άτομο και 30€ για παιδιά έως 12 ετών) συνοδεία ζωντανής ελληνικής μουσικής και Κυριακή του Πάσχα με live παραδοσιακά ακούσματα και υπέροχες γεύσεις σύμφωνα με τα έθιμα της ημέρας (πασχαλινό Brunch 80€/άτομο και 40€ για παιδιά έως 12 ετών), όλα κάτω από το Απολλώνιο Φως και με φόντο τη θάλασσα. Info: Divani Apollon Palace & Thalasso, Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100.